• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Posti tuo talviaikataulukirjan kotiin

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HKL:n syksyn ja talven aikataulukirjan kotijakelu on alkanut. Posti jakaa aikataulukirjat kaikkiin Helsingin kotitalouksiin viikoilla 30 ja 31.

Kirja sisältää aikataulujen lisäksi runsaasti tietoa Helsingin liikenteestä, lipuista ja matkustamisesta. Kunkin linjan aikataulun yhteydessä olevaan pysäkkiluetteloon on nytkin liitetty pysäkkinumerot, jotka helpottavat erilaisten HKL:n tarjoamien sähköisten palvelujen käyttöä.

Jos aikataulukirja ei ole tipahtanut postiluukusta viimeistään perjantaina 1.8., sitä voi tiedustella postin palvelunumerosta 0200 73000. Numerossa vastataan 4.8. alkaen kahden viikon ajan arkisin klo 8 -18. Palvelu toimii molemmilla kotimaisilla kielillä.

Aikataulukirja on saatavilla 4.8. alkaen myös HKL:n ja YTV:n palvelupisteissä, Kampin matkakeskuksessa sekä päärautatieaseman ja Pasilan aseman lipunmyynnissä. Aikataulukirjan painosmäärää on kasvatettu vuosi vuodelta. Siitä huolimatta painos loppuu useimmiten kevättalveen mennessä, joten kotiin saapuva kirja kannattaa pitää tallessa.

Syksyn uusia linjakarttoja saa ensi viikosta alkaen mm. HKL:n palvelupisteistä.



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös