• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Kontulan asemaremontti jatkuu 4.8.

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Kontulan metroaseman peruskorjaus jatkuu 4.8. laiturin kunnostustöillä sekä läntisen sisäänkäynnin korjauksilla. Korjaustöiden vuoksi aseman läntinen sisäänkäynti ja Mellunmäkeen johtava raide suljetaan 4.8. - 4.10. väliseksi ajaksi.

Laituritasolla uusitaan viime kesänä korjaamatta jäänyt laiturin puoli: laiturin reunaan asennetaan lämmitys ja laiturin laatoitus uusitaan osittain. Samalla asennetaan alakatto.

Korjattava, Mellunmäkeen ajavien junien käyttämä laiturin puoli, suljetaan remontin ajaksi kokonaan. Saapuvat ja lähtevät metrojunat käyttävät Kontulassa lokakuun alkuun asti vain toista raidetta. Järjestely ei vaikuta metron liikennöintiin tai aikatauluihin.

Aseman läntinen, Kontulankaaren toisella puolella sijaitseva sisäänkäynti suljetaan 4.8. Remontissa sisäänkäynnin seinäpintoja ja portaiden laatat uusitaan.

Asemaremontti valmistuu lokakuun alussa.


Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös