• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Syysliikenne alkaa 10.8.

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Helsingin bussi- ja raitiolinjat siirtyvät syysaikatauluihin sunnuntaina 10.8. Syysliikenteeseen siirtymisen yhteydessä tapahtuu myös useita liikennemuutoksia.

Uusi raitiolinja 9 alkaa liikennöidä reitillä Kolmikulma – Kallio – Itä-Pasila. Bussilinjan 17 liikennöinti loppuu ja bussien 14, 14B ja 16 reitit Etelä-Helsingissä muuttuvat.

Bussilinja 11 siirtyy liikennöimään reittiä Rautatientori – Korkeasaari (Mustikkamaa). Linja ei aja enää Herttoniemen eikä Kulosaaren metroasemalle.

Bussilinja 58B alkaa liikennöidä myös sunnuntaisin. Linjojen 57 ja 58 liikennöintiaikaa pidennetään.

Linjat 52V, 67X, 68X ja 94B palaavat kesätauolta liikenteeseen.

Uusi aamuyölinja 03N alkaa 15.8. liikennöidä reitillä Rautatientori – Kallio – Pasila. Linja 02N, Rautatientori – Kannelmäki, alkaa ajaa Mannerheimintietä ja sen lähtöpaikka siirtyy Rautatientorilta Elielinaukiolle (laiturit 23 ja 24).

Raitiolinjat 1, 1A, 3B ja 3T alkavat taas liikennöidä Porthaninkadulla. Bussilinja 51 sen sijaan palaa Porthaninkadun reitille myöhemmin syksyllä. Myös uusi linja 03N aloittaa liikennöinnin Hämeentien ja Viidennen linjan kautta ja siirtyy myöhemmin käyttämään Porthaninkatua.

Kamppiin päättyvien bussilinjojen reitit ja pysäkkien sijainnit muuttuvat Kampin kiskotöiden ajaksi eli noin kahdeksi kuukaudeksi.

Linjan 65X päätepysäkki siirtyy Kampin terminaalista Kampintorille Malminrinne 6:n kohdalle.

Bussilinjan 42 päätepysäkki siirtyy Elielinaukiolta takaisin normaalipaikalleen Erottajan terminaaliin.

Linjan 86N reitti muuttuu: bussi ei kierrä enää Herttoniemenrannan kautta vaan ajaa Itäväylää suoraan Linnanrakentajantielle.

Linjan 85 koululaislähdöt ajetaan 12.8. lähtien.

Suomenlinnan lautalla kesäaikataulut ovat voimassa 31.8. asti. Sen jälkeen lautta ajaa 28.9. asti viikonloppuisin kesäaikatauluilla.

HKL:n syksyn aikataulukirja on jaettu kaikkiin helsinkiläisiin koteihin. Kirjan voi myös noutaa HKL:n palvelupisteestä.



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös