• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Jokeri-linjalle uusi pysäkki ja lisää vuoroja

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Jokeri-bussit pysähtyvät 10.8. alkaen uudella pysäkillä Espoossa, Turuntien ja Mäkkylän puistotien liittymässä, johon tulee uusi pysäkki ”Mäkkylä” Turuntien molemmille puolille. Uusien pysäkkien ansiosta kävelymatkat Mäkkylän puistotien pohjoispäästä ja Henrikintieltä lyhenevät.

Pysäkkien rakentamisesta on vastannut Espoon kaupunki. Mäkkylän pysäkkien käyttäjämäärät kasvavat tulevina vuosina, kun pysäkin vaikutuspiiriin tulee lisää asuntoja ja työpaikkoja.

Lisää vuoroja varhaisaamuihin ja myöhäisiltoihin

Jokeri-linjan tarjonta ruuhka-ajan ulkopuolella paranee merkittävästi talviliikenteen käynnistyessä 10.8. Linjan varhaisaamun ja myöhäisillan vuoroväli tihenee 30 minuutista 20 minuuttiin. Vuorojen lisäyksen jälkeen Jokerin vuoroväli on pisimmilläänkin vain 20 minuuttia. Ruuhka-aikoina Jokeri-bussit kulkevat viiden minuutin välein. Muutos parantaa suositun linjan vaihtoyhteyksiä ja tekee linjasta entistä kilpailukykyisemmän vaihtoehdon henkilöautolle kaikkina viikonpäivinä.



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Tuo nyt on kyllä ihan typerä. Tuskin siitä Mäkkylästä edes kauheasti tulee ihmisiä, ja "Vermo" joka sijaitsee Mäkkylän asemalla on jo aika lähellä..
 
Mitä nyt on tullut nähtyä pysäkkiparin rakennustöitä niin pysäkkikatokset tulevat olemaan kahden katoksen levyisiä. Tuolle pysäkille ei välttämättä olisi tarvinnut investoida sentään kahden katoksen leveyden edestä, sillä Jokeri-pysäkeillä nousevia/jääviä tarkastellessa tuo tulee olemaan varmasti häntäpäässä kun Turuntien muutkin seutulinjat pysähtyvät harvakseltaan kyseisillä pysäkeillä.
 
Tuo nyt on kyllä ihan typerä. Tuskin siitä Mäkkylästä edes kauheasti tulee ihmisiä, ja "Vermo" joka sijaitsee Mäkkylän asemalla on jo aika lähellä..
Jos asuisin vanhassa kämpässäni ja kävisin töissä vanhassa työpaikassani, tuosta olisi suurta iloa. Kun Jokeria rakennettiin, ihmettelin puolestani, mitä järkeä oli laittaa 550 pysähtymään Puustellinmäen pysäkillä, josta nyt ei ainakaan tule ketään. No, kyllähän Otaniemessäkin hakattiin päätä seinään jättämällä Konemiehen pysäkki pois aluksi. Siinähän nyt on vain TKK:n päärakennus aivan vieressä ja runsaasti työpaikkoja joka puolella. Jonkun mielestä n. 25-30 poistujaa / auto aamuisin oli kai sitten liian vähän. Myöhemmin Konemies sitten kyllä lisättiin.
 
Jos asuisin vanhassa kämpässäni ja kävisin töissä vanhassa työpaikassani, tuosta olisi suurta iloa. Kun Jokeria rakennettiin, ihmettelin puolestani, mitä järkeä oli laittaa 550 pysähtymään Puustellinmäen pysäkillä, josta nyt ei ainakaan tule ketään.

No ei tuossa Puustellinmäessä ole vieläkään mitään järkeä. Jos sitä alkaa miettimään niin pitäähän se pysäkki keskelle peltoakin laittaa. "Maanviljelijä pääsee paremmin kotiin keskeltä peltoa kun kaukana sen laidasta". Asiaan vielä..

Tuo Vermon pysäkki on semmoinen kummajainen. Miksei sen nimi voi olla vaan Mäkkylän asema. Mäkkylän asema on sen vieressä ja itse Vermo jossain raviradan ympärillä, tietääkseni. Espoon puolelta tulee mieleen vielä näitä "turhia pysäkkejä" niin tuo "Turvesuontie" on yksi semmoinen. Vaikka sen lähituntumassa on asutusta jonkin verran niin e52,e57,510,512A,514 tarjoavat mielestäni riittävän tarjonnan. Lisäksi 106 kulkee Turvesuontietä ja Muolaantietä ihan hyvällä vuorovälillä.
 
Tuo nyt on kyllä ihan typerä. Tuskin siitä Mäkkylästä edes kauheasti tulee ihmisiä, ja "Vermo" joka sijaitsee Mäkkylän asemalla on jo aika lähellä..

Ennenkö julistetaan taas kaikki niin älyttömäksi ja typeräksi kannattaa muistaa myös se, että Mäkkylän Nokian alue saa päällensä melkoisen kasan asutusta lähiaikoina. Lisää voit lukea vaikka täältä.

Itsellenikin olisi aikanaan tuosta pysäkistä ollut suurtakin iloa töihin mennessä, onneksi varsinkin HelBin esi-Jokerin aikoina kyseisellä pysäkillä usein pääsikin kyydistä pois.
 
Takaisin
Ylös