• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Lisäliikennettä jalkapallo-ottelun jälkeen

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HKL järjestää lisäliikennettä keskiviikkona 10.9. Olympiastadionilla pelattavan jalkapallon MM-karsintaottelun päätyttyä. Suomi-Saksa -ottelun arvioidaan päättyvän noin klo 22.30.

Bussilinjoilla 40, 43, 63, 69 ja 20N on kullakin kaksi ylimääräistä lähtöä ottelun loputtua. Lisäksi Reijolankadulta ajetaan linjalla 58X kaksi lähtöä, jotka ajetaan Itäkeskukseen linjan 58 reittiä.

Kaikilla linjoilla lisälähdöt ajetaan noin viidentoista minuutin välein.




Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Lisäliikenteen järjestäminen jalkapallo -ottelun jälkeen lienee helpoimmasta päästä, koska ottelun alkamisaika on päätetty jo minuutilleen. Samoin ottelun päättymisaika on suht' koht' hyvin tiedossa, heittoa on yleensä minuutti tai pari - ellei sitten joku huhuileva siivekäs aiheuta ottelun keskeyttämistä useiksi minuuteiksi niin kuin toissakesäisessä Suomi-Belgia -ottelussa. ;)

Mutta ihan hyvä, että lisäliikennettä on järjestetty. Suomi-Saksa -ottelu taitaa olla loppuunmyyty ja Olympiastadionilla lähtee ottelun loputtua melkoinen ihmisvirta. Lisäliikennettä ei ole tainnut olla kovinkaan usein järjestetty? Olin joskus reilut 15 vuotta sitten katsomassa Suomi-Hollanti -ottelua ja ottelun päättymisen jälkeen paikallisjunissa oli rutkasti lisärunkoja, mutta muutoin en kyllä muista lisäkapasiteettia olleen kovinkaan usein käytössä.
 
Takaisin
Ylös