• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Aleksin raitiolinjat poikkeusreiteillä ensi viikolla

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Aleksanterinkadulla liikennöivät raitiolinjat 3B, 3T, 4, 4T, 7A ja 7B ajavat poikkeusreittejä ensi viikolla arki-iltoina ja niitä seuraavana viikonloppuna.

Aleksanterinkadun ja Mikonkadun risteykseen rakennetaan uudet kiskot ja vaihteet sekä raitiovaunujen
kulunohjaukseen liittyvät laitteet. Kiskotyöt liittyvät Kampin uuden raitioyhteyden rakentamiseen.

Työn vuoksi Aleksanterinkadun raitioliikenne siirretään poikkeusreiteille. Poikkeusreitit ovat käytössä arki-iltoina maanantaista 15.9. torstaihin 18.9. klo 22 alkaen yöliikenteen loppuun asti ja tämän lisäksi perjantaista 19.9. klo 18.30 alkaen koko viikonlopun ajan eli sunnuntain yöliikenteen loppuun asti.

Linjat 3B ja 3T eivät liikennöi poikkeusjärjestelyjen aikana Kaivokadun eivätkä Aleksanterinkadun kautta. Eirassa linjat ajavat normaaliin reittiinsä nähden päinvastaisiin ajosuuntiin.

Raitiolinja 3B ajaa poikkeusreittiä Töölöstä Mannerheimintien, Bulevardin ja Tehtaankadun kautta Kauppatorille ja edelleen Kruununhaan kautta Hakaniemeen. 3T ajaa Hakaniemestä Kruununhaan ja Kauppatorin kautta Eiraan ja edelleen Bulevardin ja Mannerheimintien kautta Töölöön.

Linjat 4 ja 4T ajavat Rautatieaseman ja Kruununhaan kautta reittiä Mannerheimintie–Kaivokatu–Kaisaniemenkatu–Liisankatu–Snellmaninkatu–Aleksanterinkatu.

Raitiolinjat 7A ja 7B ajavat Rautatieaseman ja Kaisaniemen kautta. Näillä linjoilla jää ajamatta Kruununhaan reittiosuus.


Kartta poikkeusreiteistä (pdf): Näytä liitetiedosto 366



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös