• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Energiansäästötori avautuu Kampin keskuksessa

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Osallistu Energiavisaan ja jätä vihreä sormenjälkesi Energiansäästötorilla tiistaina 7.10 ja keskiviikkona 8.10. klo 10 – 18 Kampin keskuksessa. Siellä tapaat asiantuntijoita, jotka vastaavat energiankäyttöä koskeviin kysymyksiisi. Vastaamalla leikkimieliseen energiavisaan osallistut polkupyörän arvontaan. Energiavisaan voit osallistua myös netin kautta osoitteessa http://www.helen.fi/energia/saastokisa.asp

Tutustu myös energianeuvontapalveluihin Energiakeskuksessa Sähkötalossa, Kampinkuja 2. Siellä saat konkreettista tietoa kodinkoneiden sähkönkulutuksesta. Voit tehdä myös oman henkilökohtaisen sähkönkulutusarviosi ja lainata sähkönkulutusmittaria.

Energiansäästötorin järjestävät Stadin Negawatit eli Helsingin Energia, HKL, Helsingin Vesi, Ympäristökeskus, YTV ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy yhdessä Motivan kanssa, joka koordinoi Valtakunnallista Energiansäästöviikkoa.

Vihreä sormenjälki on energiansäästökampanja, joka kerää ihmisiltä energialupauksia. Kampanja huipentuu Energiansäästöviikon Kiitoskonserttiin lauantaina 11.10. Maksuttomaan konserttiin pääsee vain tekemällä energialupauksen. Lisätietoa saat osoitteesta www.energianeuvoja.fi.

Energiansäästö on nopein, helpoin ja edullisin tapa hillitä ilmastonmuutosta. Hyviä ohjeita ja vinkkejä löydät myös netistä osoitteista www.energiansaastoviikko.fi.



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös