• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Vuosaaren sataman bussiyhteydet paremmiksi

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Vuosaaren uusi satama avataan virallisesti marraskuun lopulla. Alueen bussiyhteydet paranevat jo aikaisemmin palvelemaan satamaan muuttavien yritysten työntekijöitä.

Maanantaista 10. marraskuuta alkaen bussin 90B reitti satama-alueella pitenee, liikennöintiaika pitenee yöhön asti ja bussi liikennöi myös viikonloppuisin. Linja 90B ajaa Vuosaaren metroaseman ja sataman välillä.

Samaan aikaan uusi bussilinja 90A alkaa liikennöidä joka päivä Rautatientorin ja Vuosaaren sataman välillä yöaikaan metron liikennöinnin loputtua. Bussin ensimmäinen ja viimeinen lähtö Rautatientorilta (laituri 7) on 00.05 ja 1.20. Vastaavat lähdöt Vuosaaren sataman Hansa-terminaalista ovat 0.00 ja 1.18. Lisäksi bussilla 90A on arkiaamuisin yksi lähtö Rautatientorilta satamaan klo 5.15.

Päiväsaikaan Vuosaaren satamaan matkaa sujuvimmin metrolla Vuosaaren metroasemalle, josta on vaihtoyhteys satamaan bussilla 90B.

Vuosaaren metroasemalle pääsee myös bussilla 78 Malmin rautatieasemalta. Sen reitti kulkee: Malmi – Kontula – Mellunmäki – Pohjois-Vuosaari – Vuosaaren metroasema.



Bussien 90B ja 90A reittikartta Vuosaaren satamassa: Näytä liitetiedosto 389



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös