• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Palvelulinjat uudistuvat: kutsulinjainfoja Kalliossa ja Laajasalossa

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Helsingin palvelulinjat uudistuvat 2.1.2009 alkaen, ja kolmella alueella siirrytään kutsuliikenteeseen. Kutsulinjoiksi muuttuvat Laajasalon linja P19 ja Puistolan palvelulinja P18. Nykyisellään kutsulinjana toimiva Kallio-Koskelan palvelulinja P10 yhdistyy Arabianranta-Pasila-Merihaka -linjaan b ja Pakila-Oulunkylän palvelulinjaan P17. Uutta kutsulinjaa, jonka liikennöintialue ulottuu Kalliosta Pasilan kautta aina Torpparinmäkeen saakka, liikennöidään kahdella autolla klo 7–18 välillä.

Kutsulinjalla ei ole lainkaan kiinteää reittiä, vaan se ajaa omalla liikennöintialueellaan vain tilausten eli kutsujen perusteella. Kutsulinjan voi tilata kaikille sen liikennöintialueen pysäkeille ja matkaa maksaa tavallisen bussilipun hinnan.

Kutsun voi tehdä oman kotiosoitteen tai pysäkin nimen, numeron tai osoitteen perusteella. Kutsulinja kannattaa tilata hyvissä ajoin ennen toivottua lähtöaikaa. Tilaukset ottaa vastaan Liikenneinfokeskus eli HKL:n oma liikenneneuvonta numerosta 09 310 12345. Puhelu maksaa paikallisverkkomaksun verran.

HKL järjestää infotilaisuuksia alueilla, joilla siirrytään kutsuliikenteeseen. Marras-joulukuun vaihteessa järjestetään seuraavat tilaisuudet:

Kallion ja lähialueiden kutsulinjainfo
Kutsulinjainfo torstaina 27.11. klo 17-19 leikkipuisto Linjassa, osoitteessa Ensi Linja 1.
Kallion palvelulinjat P10 ja P16 yhdistyvät vuoden 2009 alussa kutsulinjaksi, joka tilataan puhelimitse noin tuntia ennen haluttua lähtöaikaa.
Tervetuloa kuulemaan, miten käytät kutsulinjaa ja mihin sillä pääsee 2.1.2009 alkaen!

Tilaisuuden järjestävät HKL ja Kallio-seura.

Laajasalon kutsulinjainfo
Infotilaisuus Laajasalon kutsulinjasta tiistaina 9.12. klo 14–16, Rudolfin palvelutalossa, Rudolfintie 17–19. Laajasalon palvelulinja P19 muuttuu 2.1.2009 kutsulinjaksi, joka tilataan puhelimitse viimeistään noin tuntia ennen haluttua lähtöaikaa.
Tervetuloa kuulemaan, miten käytät kutsulinjaa ja mihin sillä pääsee 2.1.2009 alkaen!



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös