• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Linjat 22 ja 59 palaavat omille reiteilleen

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Bussilinjat 22 ja 59 alkavat jälleen liikennöidä Jämsänkadun, Kumpulantien ja Ratamestarinkadun kautta maanantaina 29.12. Jämsänkadun kadunrakennustyöt ovat valmistumassa, ja Helsingin sisäiset linjat 22 ja 59 sekä seutulinjat 505 ja 518 palaavat aiemmille reiteilleen.

Muutoksen myötä linjat 22, 59, 505 ja 518 eivät enää aja Teollisuuskadun päähän ja käänny Ratapihantielle. Pasilan suuntaan ajettaessa linjoilta jää pois käytöstä tilapäinen pysäkki Jämsänkadun risteyksessä Teollisuuskadulla ja ”Teollisuuskatu”-pysäkki Ratapihantiellä.

Maanantaista 29.12. alkaen linjat kääntyvät Teollisuuskadulta Jämsänkadulle ja jatkavat edelleen Kumpulantien, Ratamestarinkadun ja Asemapäällikönkadun kautta omille reiteilleen. Linjat käyttävät kaikkia tämän reitin varrella sijaitsevia pysäkkejä.

Linjojen uudet pysäkit
Pasilaan päin ajettaessa linjoilla on käytössään uusi pysäkki nimeltään ”Telekatu” (pysäkkinumero 2175). Nykyisen pysäkin ”Töysänkatu” uudeksi nimeksi tulee ”Pasilan Konepaja” (pysäkkinumero 2173).

Harjutorille ja Herttoniemeen päin ajettaessa nykyinen Jämsänkadun pysäkki on uudelta nimeltään ”Pasilan konepaja” (pysäkkinumero 2174) ja entinen Töysänkadun pysäkki saa nimen ”Telekatu” (pysäkkinumero 2176).



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös