• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Poikkeusreitit Hakaniemessä jatkuvat 21.1. asti

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Kiinteistön vesijohdon rikkoutuminen ja sen korjaustyöt Hakaniemen torikadulla aiheuttavat useille Hakaniemen kautta liikennöiville linjoille poikkeusreitin. Poikkeusreitit jatkuvat aiemmista tiedoista poiketen vielä 21.1. liikenteen päättymiseen asti.

Poikkeusreitit koskevat linjoja 23, 23N, 51, 53, 73, 74, 503 ja 516. Liikenne on poikki Hakaniemen torikadulla Hakaniemen hallin kohdalla.

Linjat 23 ja 23N ovat poikkeusreitillä keskustasta Pasilan suuntaan ja ne ajavat suoraan Siltasaarenkatua Ympyrätalolle ja edelleen Toiselle linjalle ja omalle reitilleen. Pysäkki Hakaniemen torikadulla jää pois käytöstä. Toiseen ajosuuntaan linjat ajavat omaa reittiään.

Linja 51 ajaa Kallion kirjastolta Viidettä linjaa Haapaniemenkadulle ja edelleen Sörnäisten rantatietä omalle päätepysäkilleen Hakaniemen torikadulle. Linjalta jää pois käytöstä pysäkki Porthaninkadulla. Kaivutyö ei vaikuta linjan reittiin Hakaniemen suunnasta ajettaessa.

Linjat 53 ja 503 ajavat kumpaankin suuntaan reittiä Hakaniemenranta – Siltasaarenkatu – Toinen linja. Linjoilta jää pois käytöstä pysäkkipari Hakaniemen torikadulla, ja ne käyttävät korvaavina pysäkkeinä pysäkkiparia Hakaniemenrannassa.

Linja 73 ajaa Hakaniemeen Haapaniemenkadun ja Sörnäisten rantatien kautta. Pysäkki ”Haapaniemi” (2404) Hämeentiellä jää pois käytöstä.

Linja 74 ajaa Hakaniemestä lähtiessään Näkinkujan kautta. Toiseen ajosuuntaan linja ajaa normaalisti.

Linja 516 ajaa Hakaniemen päätepysäkilleen Haapaniemenkadun ja Sörnäisten rantatien kautta. Pysäkki ”Haapaniemi” (2404) Hämeentiellä jää pois käytöstä.



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös