• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Raitioliikenteessä harvennetut aikataulut hiihtolomaviikolla

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Helsingin raitioliikenne ajaa harvennetuin aikatauluin pääkaupunkiseudun hiihtolomaviikolla 16.-20.2. Aikatauluharvennukset koskevat arkiliikennettä, viikonlopun aikataulut säilyvät ennallaan. Aikataulut muuttuvat kaikilla raitiolinjoilla lukuun ottamatta linjoja 3B, 3T ja 9.

Aikataulumuutos tarkoittaa linjojen vuorovälin pidentymistä muutamilla minuutilla. Linjat noudattavat loma-ajan aikatauluja matkustajamäärien pienenemisen vuoksi.

Hiihtolomaviikolla voimassa olevat aikataulut voi tulostaa tämän sivun oikeasta laidasta ja ne saa myös Reittioppaasta hakemalla aikataulua lomaviikolle 16.-20.2. osuvan päivämäärän mukaan. Aikatauluja jaetaan myös raitiovaunuissa.

Aikataulut ovat nyt samat, joita noudatettiin joululoman aikaan uudenvuoden ja loppiaisen välisinä arkipäivinä. Pääsääntöisesti muutokset koskevat linjojen päivälähtöjä. Ensimmäinen lähtö aamuisin on joko sama tai vain muutaman minuutin normaalia myöhäisempi, samoin viimeinen tunti ajetaan normaaliaikataulujen mukaisesti.


Aikataulut (pdf) 16.-20.2.:

1/1A: Näytä liitetiedosto 438
4/4T: Näytä liitetiedosto 439
6: Näytä liitetiedosto 440
7A: Näytä liitetiedosto 441
7B: Näytä liitetiedosto 442
8: Näytä liitetiedosto 443
10: Näytä liitetiedosto 444



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
No niin, vihdoinkin. Ymmärrän harvennustarpeen ja hyväksyn sen, mutta en ole koskaan ymmärtänyt sitä, ettei matkustajille kerrota, mistä harvennetaan ja miten. Eli aikataulut tai ainakin vuorovälit pitää julkaista. Hyvä, että niin on nyt tehty.

Kun tämä harvennus on muodostumassa käytännöksi, niin se pitäisi myös merkitä yleisöaikatauluihin voimassaolon kohdalle. Talviaikatauluthan eivät ole voimassa siten kuin aikatauluun on merkitty, kun välissä on kaksi poikkeuskautta.
 
Kun tämä harvennus on muodostumassa käytännöksi, niin se pitäisi myös merkitä yleisöaikatauluihin voimassaolon kohdalle. Talviaikatauluthan eivät ole voimassa siten kuin aikatauluun on merkitty, kun välissä on kaksi poikkeuskautta.

Ja ilmeisesti ko. harvennetut aikataulut on samat, jotka ovat voimassa myös tulevana kesänä. (Muutoksia tosin saattaa tulla.) Kaikista vähimmällä pääsisi kun vuosittain julkaistaisiin kustakin linjasta yksi paperi, johon olisi painettu normaaliarki-, harvennettu arki, la- ja su-aikataulut. Ei tarttis mitään ylimääräisiä pdf:iä ladata.
 
Linjan 4 aikataulussa väitetään virheellisesti, että perjantai-iltana ajetaan klo 22 alkaen lauantain aikataululla, vaikka tosiasiassa tänä iltana ajetaan arkiyön taulujen mukaisesti.
 
Takaisin
Ylös