• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Linjoille J32, J33, J35 ja J61 reittimuutoksia 30.3.

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Jouko-kaupunginosalinjat aloittivat liikennöinnin vuoden alussa, ja ensimmäisten kuukausien kokemusten perusteella muutamille linjoille tulee pieniä muutoksia maaliskuun lopussa. Reittimuutoksia on tulossa Haagan ja Munkkiniemen linjoille J32, J33, ja J35 sekä Maunula-Malmi -linjalle J61. Muutokset pohjautuvat matkustajilta ja kuljettajilta saatuun palautteeseen. Uusilla reittiosuuksilla liikennöidään maanantaista 30.3. alkaen.

J32 Kylätien vanhustentalon kautta
Jouko-kaupunginosalinja J32, Pohjois-Haaga – Munkkivuori, kääntyy muutoksen jälkeen Ristolantieltä Kylätielle ja ajaa Kylänevankujan kautta Isonnevantielle. Muuten linjan J32 reitti pysyy nykyisellään. Uusi reittiosuus vie lähemmäs Kylätien vanhustentaloa.
Linja J33, Munkkivuori – Tarvo poikkeaa jatkossa Professorintien varrella olevan palvelutalo Sagan pihassa. Muutos tuo Jouko-bussin lähemmäs palvelutalon asukkaita. Lisäksi linja J33 ei enää kierrä Munkkiniemen puistotien ja Kadetintien kautta, vaan ajaa molemmissa suunnissa suoraan Laajalahdentietä. Muutos helpottaa linjan aikataulussa pysymistä.

J35 ajaa Niemenmäestä Huopalahdentien kautta Munkkivuoreen
Linjan J35, Niemenmäki - Munkkivuori – Rakuunantie, reitti uudistuu Niemenmäessä. Linja alkaa ajaa Niemenmäestä Munkkivuoreen reittiä Niemenmäentie - Lapinmäentie - Ansaritie - Vanha viertotie - Huopalahdentie - Naantalintie. Uusi reitti vie lähemmäs Viertokotia ja on vanhaa nopeampi.

Linjan J61 palvelualue laajenee
Linjan J61, Maunula – Malmi, palvelualue laajenee. Uusi päätepysäkki on Rajametsäntien ja Koivikkotien risteyksessä. Metsälään päin ajettaessa ajetaan suoraan Rajametsäntietä pitkin päätepysäkille. Uudelta päätepysäkiltä lähdettäessä reitti on Koivikkotie - Töyrytie - Männikkötie - Metsäpurontie.
Linjan J61 reitti muuttuu myös Oulunkylässä. Matkustajilta tulleessa palautteessa on toivottu reitin palauttamista Kylänvanhimmantielle, jota pitkin palvelulinja P8 kulki. Linja J61 alkaa kulkea Oulunkylän terveysasemalle reittiä Mäkitorpantie - Kylänvanhimmantie - terveysasema - Kylänvanhimmantie – Mäkitorpantie. Muilta osin reitti pysyy ennallaan.

Linjalla J61 pääsee edelleen vaihdotta Malmin sairaalalle. Malmin asemalla linjan J61 tunnukset muuttuvat ja bussi jatkaa linjatunnuksella J72 Malmin sairaalalle. Esimerkiksi Oulunkylästä Malmin sairaalalle matkustavan kannattaa tarkistaa saapumisaika Malmin sairaalalle linjan J72 aikataulusta.

Kampanja tutustuttaa kaupunkilaiset Joukoon
Jouko-kaupunginosalinjat näkyvät myös maalis-huhtikuun ajan myös katukuvassa. Viikolta 12 alkaen kaupunkilaisille kerrotaan Jouko-kaupunginosalinjoista niin bussien, ratikoiden, metroasemien ilmoituspaikoilla kuin sanomalehdissä ja muissa medioissa. Kampanja jatkuu kuuden viikon ajan huhtikuun loppuun asti. Neljän teeman avulla markkinointikampanja kiteyttää kenelle Jouko-kaupunginosalinjat ovat, missä ne liikkuvat ja mikä niissä on erityislaatuista. Teemat ovat: Jouko on jokamiehenoikeus eli avoin kaikille, Jouko on joustava, Jouko tavoittaa keskeiset paikat ja Joukossa ei kynnyskään ole korkealla.


Linjan J32 uusi reittiosuus (pdf): Näytä liitetiedosto 460
Linjan J33 uusi reittiosuus (pdf): Näytä liitetiedosto 461
Linjan J35 uusi reittiosuus (pdf): Näytä liitetiedosto 462
Linjan J61 uusi reittiosuus (pdf): Näytä liitetiedosto 463



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös