• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Toritapahtuma 28.3. juhlistaa Kampin raitiolinjan aloitusta

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Raitiolinjan 3B/3T reitin laajenemista juhlistetaan lauantaina 28.3. klo 11-15 toritapahtumalla Tennispalatsin aukiolla Kampin kauppakeskuksen ja Tennispalatsin välissä. Liikenne uudella reitillä alkaa seuraavana maanantaina eli 30.3.

Koko perheen tapahtuman järjestää HKL yhteistyössä Kampin kauppakeskuksen, Suomen Raitiotieseuran ja Stadin Slangi ry:n kanssa. Samaan aikaan ennakkoon ilmoittautuneille tarjotaan mahdollisuus koeajaa uusi reitti Slangi ry:n ja Raitiotieseuran jäsenten opastamina.

“HKL haluaa tuoda iloa ja elämää kaupunkiin ja mukavia muistoja kaupunkilaisille. Samalla tarjoutuu mahdollisuus tutustua ennalta kolmosen uuteen reittiin”, sanoo HKL:n viestintäpäällikkö Leena Rautanen-Saari.

HKL:n teltalla 11-15 HKL:n palveluneuvojat jakavat ajankohtaista liikennetietoa ja kertovat kolmosen reittimuutoksesta. Mukana ovat myös HKL:n oma lasten liikenneopettaja Setä Sininen ja matkakorttijojoa eli mojoa myyvät nuoret yrittäjät Ressun lukiosta. Lisäksi HKL:n yhteistyökumppanit Suomen Raitiotieseura ja Stadin Slangi ry esittelevät toimintaansa.

Yhteistyökumppanina tapahtumassa on myös Kampin kauppakeskus, jonka toimintaa joukkoliikenne luontevasti tukee - onhan keskuksessa myös Helsingin linja-autoasema, Espoon bussiterminaali sekä Kampin metroaseman itäinen sisäänkäynti.

"Raitiolinjan tulo alueelle parantaa entisestään Kampin kauppakeskuksen saavutettavuutta ja helpottaa asiakkaittemme asioimista Kampissa. 3T:n linja oli odotettu parannus ja lisä liikenneyhteyksiin”, sanoo Kamppia hallinnoivan EFM Suomi Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Sahi.

Lauantaisessa koko perheen tapahtumassa perheen pienimpiä ilahduttaa Peppi Pitkätossu, joka esiintyy klo 12, 13 ja 14. Paikalla myös ilmapallotaikuri Klabbis, jolta lapset ja lapsenmieliset saavat ilmapallohahmon mukaan. Tapahtumassa on kahvitarjoilu.

Huonon sään sattuessa tapahtuma siirtyy Tennispalatsin aukiolta sisätiloihin Kamppiin.

Kaupunkilaisten ilmoittautuminen kolmosen koeajolle alkaa torstaina 19.3. Tarkemmat tiedot 19.3. alkaen.



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös