• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Pääsiäisen Via Crucis -kulkueen aikana poikkeusreittejä

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Pääsiäisen perinteinen Via Crucis -tapahtuma lauantaina 11.4. ja kenraaliharjoitus pitkäperjantaina 10.4. aiheuttavat poikkeusreittejä raitiolinjoille 7A ja 7B ja bussilinjalle 16 molempina iltoina. Kulkue alkaa Kaisaniemen puistosta ja etenee reittiä Unioninkatu – Rauhankatu - Snellmaninkatu - Senaatintori.

Kummatkin näytökset alkavat kello 21 ja päättyvät noin kello 22.30.

Raitiolinjat 7A ja 7B ajavat tapahtuman ajan Kruununhaan ja Aleksanterinkadun sijasta Kaisaniemenkadun ja Kaivokadun kautta.

Bussi 16 ajaa tapahtuman aikana Herttoniemen suuntaan poikkeusreittiä Mannerheimintie - Kaivokatu - Kaisaniemenkatu - Liisankatu - oma reitti. Hernesaaren suuntaan bussi ajaa reittiä Liisankatu - Kaisaniemenkatu - Vilhonkatu - Mikonkatu - Kaivokatu - Mannerheimintie - oma reitti.

Pääsiäispyhinä sunnuntailiikenne
Helsingin sisäisessä liikenteessä ajetaan perjantaina 10.4., sunnuntaina 12.4. ja maanantaina 13.4. sunnuntaiaikataulujen mukaan. Lauantaina 11.4. on normaali lauantailiikenne.

Aamuyön bussit ajavat kaikkina öinä torstain ja maanantain välillä.

HKL:n palvelupisteet Rautatientorilla ja Itäkeskuksessa ovat kiinni 10.-13.4. Kiirastorstaina 9.4 Rautatientorin palvelupiste on avoinna klo 17 asti ja Itäkeskuksen palvelupiste klo 17.15 asti.



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös