• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Linjojen 55 ja 55A reitti muuttuu syksyllä

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Linjat 55 ja 55A siirtyvät syysliikenteen alusta alkaen ajamaan Kumpulan kampusalueen kautta arkisin klo 7-18. HKL-liikelaitoksen johtokunta päätti asiasta kokouksessaan 2.4.

Rakennusvirasto toteuttaa liikennöitäville kaduille, Pietari Kalmin kadulle ja Väinö Auerin kadulle, katulämmityksen syksyyn 2009 mennessä. Jyrkkien katujen pitäminen sulana on edellytys bussien sujuvalle liikennöinnille.

Uusi reitti on käytössä vain arkisin klo 7-18, jotta meluhaitat alueen asukkaille saadaan minimoitua. Kampusalueen kautta liikennöitävät vuorot ajetaan tunnuksella 55K ja 55AK. Muihin aikoihin linjojen 55 ja 55A reitit säilyvät nykyisinä.

Bussiyhteys Kumpulanmäelle parantaa olennaisesti kampusalueen joukkoliikenneyhteyksiä. Myös seutulinja 506 eli Tiedelinja siirretään syksyllä vastaavalle reitille.



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Mikäs tämän ratkaisun historia nyt kokonaisuudessaan on? Kh ei hyväksynyt kslk:n ehdottamaa satamaradan kampusratikkaa, jota ennen suunniteltiin satamaratapenkan asfaltoimista? Vai miten se meni?

edit: siis taasko kslk pisti kapuloita kampusbussin rattaisiin vai mitä? :p
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös