• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Jouko-linjat esillä Kontulassa 27.4.

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Tapahtumapäivänä maksuton koeajo Kontulan Jouko-kaupunginosalinjoilla J92, J93 ja J94

HKL esittelee Jouko-kaupunginosalinjoja Kontulan ostarilla Veteraanipäivänä maanantaina 27.4. klo 10–14. Tapahtumapäivänä voi myös kokeilla Kontulan Jouko-kaupunginosalinjoja J92, J93 ja J94 ilmaiseksi. Maksuttomalla koeajopäivällä halutaan rohkaista alueen asukkaita Jouko-kaupunginosalinjojen kyytiin.

HKL tarjoaa maksuttoman kokeilun linjoilla J92, J93 ja J94 maanantaina 27.4. klo 8–16. Kaupunginosalinjoilla J93 ja J94 on ollut linjastouudistuksen jälkeen vähän matkustajia verrattuna Mellunmäen ja Myllypuron kautta kiertävään Jouko-kaupunginosalinjaan J92. Yhdessä linjat muodostavat kokonaisuuden ja siksi ilmaisajelupäivä järjestetään kaikilla kolmella Kontulan kautta liikennöivällä linjalla samanaikaisesti.

HKL uudisti palvelulinjastoa vuoden 2009 alusta, ja vanhat palvelulinjat korvattiin Jouko-kaupunginosalinjoilla. Uudistuksen tavoitteena olivat paremmin palvelevat reitit, selkeämmät aikataulut ja tiheämmät vuorovälit. Myös linjojen kalusto ja ulkoasu uudistui.

Jouko-kaupunginosalinjat ovat kaikille avoimia ja osa joukkoliikennettä. Matka Jouko-linjoilla maksaa tavallisen bussilipun hinnan ja maksetaan kuten muussakin joukkoliikenteessä, matkakortilla tai käteisellä. Jouko-kaupunginosalinjoja liikennöidään etuosaltaan matalalattiaisilla pikkubusseilla, ja kuljettajat auttavat tarvittaessa sisään tai ulos autosta. Linjoja on yhteensä 25 eri puolilla Helsinkiä ja ne liikennöivät pääsääntöisesti arkisin klo 8–16.

HKL kampanjoi Jouko-kaupunginosalinjoista huhtikuun loppuun saakka, ja Kontulan ostarin yleisötapahtumaan on osa kampanjaa. HKL:n infoteltalta Kontulan ostarin keskusaukiolta saa lisätietoa Jouko-kaupunginosalinjoista, voi antaa palautetta linjoista ja keskustella kaupunkiliikenteen ajankohtaisista asioista. Teltalla on jaossa Jouko-kaupunginosalinjojen esitteitä ja muuta infomateriaalia. Tervetuloa!



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös