• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Naisten Kympistä viiveitä liikenteeseen 31.5.

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Naisten Kymppi aiheuttaa liikennekatkoja ja viiveitä sunnuntaina 31.5. Tapahtuma hidastaa eniten Mannerheimintien liikennettä noin klo 13 - 13.50, jolloin juoksijat lähtevät katuosuuksille. Mannerheimintien etelään suuntautuva liikenne saattaa katketa Töölön kisahallin kohdalla ja liikenne hidastuu myös pohjoiseen päin.

Myös Runeberginkadun, Helsinginkadun ja Mechelininkadun liikenteessä on pitkiä katkoksia. Viiveitä saattaa olla myös Paciuksenkadulla ja Nordenskiöldinkadulla.

Tapahtuman vuoksi ei ole ennalta suunniteltuja poikkeusreittejä, mutta raitiolinjat 3T ja 8 ajavat tarvittaessa Mannerheimintien ja Helsinginkadun kautta.

Juoksun lähtö on Töölön kisahallin takana, josta reitti kulkee Mannerheimintien yli, jatkaa Eteläistä Hesperiankatua pitkin Töölöön ja Paciuksenkadulle ja palaa Pikku Huopalahden ja Laakson kautta kisahallille.



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös