Näytetään tulokset 1-1/1

Viestiketju: Kesäaikataulukirja on ilmestynyt

 1. #1
  RSS
  RSS ei ole kirjautuneena
  Botti RSS avatar
  Liittynyt
  10.07.2008
  Viestejä
  6786

  oletus Kesäaikataulukirja on ilmestynyt

  HKL:n kesäaikataulukirja on ilmestynyt ja sen voi noutaa HKL:n palvelupisteistä Rautatientorilta tai Itä-keskuksesta. Talviaikataulukirjasta poiketen kesäaikataulua ei jaeta kotijakeluna. Myös matkalippujen tarkastajat jakavat oman työnsä ohessa kesän aikataulukirjaa tällä ja ensi viikolla Rautatientorin ympäristön pysäkeillä ja metroasemalla.

  Kesän aikataulukirjasta löytyvät niin vuodenvaihteessa aloittaneiden Östersundomin bussilinjojen aikataulut kuin uudistetut Jouko-kaupunginosalinjatkin. Kirjassa on myös lisätietoa keväällä muuttuneista raitiolinjojen 3B ja 3T reiteistä.

  Uutuutena aikataulukirjasta voi nyt myös tarkistaa raitiovaunujen matalalattiaisella kalustolla ajettavat vuorot. Uudistus helpottaa erityisesti lastenvaunujen tai pyörätuolin kanssa liikkuvia. Matalalattiavaunuilla liikennöitävät vuorot on merkitty aikatauluun vihreällä värillä.

  Aikataulukirjassa on myös laaja yleistieto-osuus, jossa kerrotaan HKL:n palveluista, tarjotaan matkustusohjeita ja ennakkotietoa kesän liikennemuutoksista. Kaikki tämä tieto on kirjassa suomen lisäksi myös ruotsin ja englannin kielellä.

  Kannattaa tutustua myös aikataulukirjan linja- ja kohdeluetteloon. Kohdeluettelosta voi esimerkiksi tarkastaa, millä linjoilla pääsee esimerkiksi Hartwall-Areenan tapahtumiin tai mikä bussi vie Paloheinään.

  Aikataulukirjassa ovat mukana keskustan linjakartta, esikaupunkien linjakartta ja nyt kesäkirjassa myös Jouko-kaupunginosalinjojen ja yöbussien yleiskartta. Tarkempaa karttaa kaipaavien kannattaa kuitenkin palvelupisteessä asioidessaan pyytää mukaansa myös uusin käsilinjakartta.

  Rautatientorin palvelupiste siirtyy kesäaikaan 15.6. Se on 15.6. - 2.8. avoinna arkisin tuntia lyhyemmin kuin talvella, ma - to klo 7.30 - 18 ja pe 7.30 - 17. Lauantaisin Rautatientorin palvelupiste on avoinna normaalisti klo 10 - 15. Itäkeskuksen palvelupisteen aukioloajoissa ei tapahdu muutoksia, ja sen on avoinna ma - pe klo 10 - 17.15.

  Lue myös uutinen Helsingin liikenne kesäaikaan 31.5.  Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
  Viimeisin muokkaaja vko; 02.06.2009 kello 00:54. Syy: päivitetty

Vastaavia viestiketjuja

 1. HKL: Metro uudistuu -julkaisu ilmestynyt
  kirjoittanut RSS foorumissa Joukkoliikenneuutiset
  Vastauksia: 4
  Viimeisin viesti: 05.12.2010, 20:20
 2. Joukkoliikenteen suoritetilasto 2005 ilmestynyt
  kirjoittanut Mikko Laaksonen foorumissa Muuta joukkoliikenteestä
  Vastauksia: 0
  Viimeisin viesti: 26.04.2007, 22:43

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •