• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Samba-kulkueesta poikkeusreittejä 13.6.

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Perinteinen Sambakarnevaali aiheuttaa poikkeusreittejä Aleksanterinkadun ja Kruununhaan liikenteelle lauantaina 13.6. noin kello 15 - 18.00. Sambakulkue lähtee Senaatintorilta ja kulkee Pohjoisesplanadia pitkin Kolmen Sepän patsaalle.

Raitiolinjat 3T, 7A ja 7B ajavat poikkeusreittejä, samoin bussi 16. Kulkue saattaa myös aiheuttaa viiveitä liikenteeseen.

Raitiolinja 3T ajaa Kauppatorilta Kampin suuntaan Aleksanterinkadun sijasta Kruununhaan kautta ja jatkaa Kaisaniemenkatua ja Kaivokatua omalle reitilleen.

Raitiolinjat 7A ja 7B ajavat kumpaankin suuntaan Kruununhaan ja Aleksanterinkadun sijasta Kaivokadun ja Kaisaniemenkadun kautta.

Bussi 16 ajaa Hernesaaren suuntaan reittiä Liisankatu - Kaisaniemenkatu - Kaivokatu - Mannerheimintie, josta se jatkaa omalle reitilleen.

Raitiolinjalla 3T Kampista Kauppatorin suuntaan sekä linjalla 4 on odotettavissa viiveitä noin klo 14.45 – 18. Linjat ajavat tarvittaessa Kruununhaan kautta.



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös