• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Näin käytät kutsulinjoja

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Jouko-kaupunginosalinjoista kolme liikennöi kutsujen eli matkustajien tekemien tilausten perusteella eikä niillä ole vakituista reittiä tai aikataulua. Sen sijaan kutsulinjoilla on tietty liikennöintalue ja -aika , jonka sisällä ne kuljettavat matkustajia näiden tekemien tilausten perusteella. Kutsulinjat tilataan Liikenneinfosta ja ne hakevat matkustajan joukkoliikenteen pysäkiltä. Kutsulinjoja liikennöidään arkisin maanantaista perjantaihin. Kutsulinjan voi tilata aikaisintaan kahta viikkoa ja viimeistään tuntia ennen toivottua lähtöaikaa.

Näin tilaat kutsulinjan:
• Soita Liikenneinfoon numeroon (09) 310 12345.
• Ilmoita lähtöpaikan ja määränpään osoite (tai lähimmän pysäkin nimi, numero tai osoite).
• Kerro, milloin viimeistään haluat olla perillä.
• Tilaa samalla myös paluumatka ja ilmoita sen toivottu ajankohta.
• Ilmoita matkapuhelinnumerosi, jos haluat saada tekstiviestillä vahvistuksen tilauksesta
• Mene lähtöpysäkille hyvissä ajoin ennen ilmoitettua noutoaikaa ja tarkkaile matkapuhelintasi.
• Muista perua tilaus, jos matkasi ei toteudu.

Liikenneinfo palvelee myös viikonloppuisin klo 9–17 ja arkisin 6-19.

Kutsulinja J60
liikennöi laajalla alueella (Näytä liitetiedosto 511 (pdf)) aina Hakaniemestä Torpparinmäkeen ma-pe n. klo 7-17.30. Kutsulinjalla J60 ei ole erillisiä aikataulun mukaisia pysähtymispaikkoja.

Kutsulinja J74
liikennöi maanantaista perjantaihin klo 8-16. Kutsulinjalla J74 on aikataulun mukaiset pysäkit Suutarilan palvelukeskuksella, Malmin asemalla ja Jakomäen terveysasemalla. Näiden pysäkkien välillä J74 liikennöi matkustajien tekemien tilausten mukaan palvellen vuorotellen junaradan itä – ja länsipuolta. Aikataulun mukaiselta pysäkiltä kyytiin voi nousta ilman ennakkotilausta.

- Kutsulinjan J74 liikennöintalue (Näytä liitetiedosto 512 (pdf)) ja aikataulu Näytä liitetiedosto 513 (pdf))

Kutsulinja J84
liikennöi Laajasalossa ja Herttoniemenrannassa ma-pe klo 8-16. Linjalla J84 on aikataulun mukaiset pysäkit Herttoniemen metroasemalla ja Laajasalon terveysasemalla. Aikataulun mukaiselta pysäkiltä kyytiin voi nousta ilman ennakkotilausta. Herttoniemen metroasemalla voi vaihtaa muun muassa kaupunginosalinjalle J80 (Herttoniemi-Roihuvuori), joka lähtee laiturista 9.

-Kutsulinjan J84 liikennöintialue (Näytä liitetiedosto 514 (pdf)) ja aikataulu (Näytä liitetiedosto 513 (pdf))



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös