• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

TS: Bussikuski kolaroi ja pakeni Sauvossa

Liittynyt
8 Heinäkuu 2005
Viestit
39
lainaus Turun Sanomat 1.8 2009

Turun Sanomat sanoi:
Bussikuski törmäsi sähkötolppaan ja puihin Sauvossa lauantaiaamuna kello 7.40. Linja-autossa ei ollut tiettävästi matkustajia, vaikka se oli normaalissa reittiliikenteessä linjalla 103 Sauvosta Turkuun. Bussin keulaan tuli kolarissa suuri painauma, ja sen kummatkin ajovalot vauroituivat.

Kolarin jälkeen kuljettaja jatkoi matkaansa kohti Turkua, eikä ilmoittanut onnettomuudesta poliisille. Ajoneuvo saatiin pysäytettyä 110-tiellä Kaarinan keskustan kohdalla. Ennen pysäytystä kuljettajan ajo oli epävakaata, ja bussi kulki keskilinjan päällä.

Kuljettaja kertoi poliisipartiolle törmänneensä Sauvossa johonkin. Poliisin mukaan mies hojui seistessään ja häneltä oli vaikea saada järkeviä vastauksia. Syytä kolarointiin mies ei osannut antaa.

– Kyllähän niitä tolppia kaatuu usein, hän totesi.

Mies oli ottanut edellisenä iltana vaimolleen määrättyä unilääkettä. Häntä epäillään rattijuopumuksesta muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena. Verikokeen tulos ratkaisee, onko tapauksessa aihetta syyteharkintaan.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös