Näytetään tulokset 1-1/1

Viestiketju: Runo leikkii raiteilla

 1. #1
  RSS
  RSS ei ole kirjautuneena
  Botti RSS avatar
  Liittynyt
  10.07.2008
  Viestejä
  8800

  oletus Runo leikkii raiteilla

  HKL tuo jälleen runot raiteille. Runoja voi lukea metroasemilta ja - junista sekä ratikoista viikon lopulta lähtien. Maanantaina 24.8. HKL:n matkalippujen tarkastajat jakavat runokortteja matkaevääksi ja runoja tulee myös HKL:n verkkosivuille osoitteeseen www.hkl.fi.

  HKL haluaa edistää runoilla matkustusviihtyvyyttä. Asemilta tai vaunujen seiniltä poimitut sanat ja ajatukset antavat matkustajille pohtimisen aiheita ja piristävät matkantekoa.
  Sanat kulkevat tänä vuonna tavallistakin kevyemmin, sillä runojen teemana on leikki.

  Runopysäkeiltä pääsee sanojen matkaan Asematunnelissa ja Vuosaaressa maanantaina 24.8. Asematunnelin lähdöt ovat klo 15 ja 16. Poetry Slam -kisailun pyörteissä ovat runoilijat Kati Neuvonen, Outi-Illuusia Parviainen ja Harri Hertell.
  Vuosaaren metroasemalla esiintyvät klo 17.30 alkaen Henriikka Tavi ja Sirpa Kyyrönen sekä beatboxaa-ja Michael Dawson. Mikael Brygger juontaa sekä Rautatientorin että Vuosaaren lähdöt.

  2009 on jo viides vuosi, jolloin runot nousevat kiskoille. Elokuinen tempaus on HKL:n, Nuoren Voiman Liiton ja Helsingin kaupunginkirjaston yhteinen. Suurin kiitos kuuluu kuitenkin runoilijoille, jotka ovat an-taneet runonsa korvauksetta käyttöönsä. Tämänvuotiset sanakäyttäjät ovat Marjo Isopahkala, Riina Ka-tajavuori, Teemu Manninen, Heli Laaksonen, Jani Nieminen, Jusa Peltoniemi, Heini Lehväslaiho, Ilpo Tiihonen, Peter Mickwitz, Stella Parland, Annika Sandelin, Atu Ruotanen, Jukka Saarinen, Anna Halmk-rona, Sinikka Vuola, Tommi Parkko, Simo Frangén, Pasi Heikura, Sirkka Selja, Saila Susiluoto, Arto Lappi, Jukka Parkkinen, Sampsa Rasimus, Irmeli Pääkkönen, Hannu Kankaanpää, Pekka Piirto ja Gösta Ågren.

  Runoja raiteilla - tapahtuman esikuvana on Lontoossa vuonna 1986 aloitettu ja suuren suosion saavuttanut projekti Poems on the Underground, josta ilmiö levisi ympäri maailman.  Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
  Viimeisin muokkaaja vko; 19.08.2009 kello 05:00. Syy: päivitetty

Vastaavia viestiketjuja

 1. HSL: Runot kulkevat raiteilla
  kirjoittanut RSS foorumissa Joukkoliikenneuutiset
  Vastauksia: 0
  Viimeisin viesti: 25.08.2010, 09:30
 2. Mittausajoja kaikilla raiteilla
  kirjoittanut Antero Alku foorumissa Raitiovaunut
  Vastauksia: 10
  Viimeisin viesti: 12.11.2009, 11:02
 3. HKL: Runot rullaavat raiteilla
  kirjoittanut RSS foorumissa Joukkoliikenneuutiset
  Vastauksia: 0
  Viimeisin viesti: 19.08.2008, 10:40
 4. Runo
  kirjoittanut Resiina foorumissa Muuta joukkoliikenteestä
  Vastauksia: 0
  Viimeisin viesti: 03.09.2006, 21:39

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •