• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Bussi korvaa osan raitiolinjan 10 reittiä 7.-10.9.

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Helsingin Vesi tekee Johanneksen kirkon tuntumassa kaivutöitä, joiden vuoksi raitiolinja 10 ei voi liikennöidä päätepysäkilleen Kirurgille maanantaista 7.9. alkaen torstain 10.9. liikennöinnin loppuun. Raitiovaunut käyttävät päätepysäkkinä linjan 9 päätepysäkkiä Kolmikulmassa.

Reittiosuudella Kolmikulma – Kirurgi liikennöi bussi 10X. Bussi lähtee Kolmikulman raitiovaunupysäkin lähellä Yrjönkadulla olevalta bussilinjan 16 pysäkiltä. Se ajaa raitiolinjan 10 reittiä Tarkk’ampujankadun päätepysäkille ja takaisin Yrjönkadulle, jolta bussi jatkaa Bulevardille ja edelleen Erottajankadun ja Uudenmaankadun kautta bussin 16 pysäkille. Erottajankadulla Diana-puiston kohdalla oleva raitiovaunupysäkkipari on poikkeusjärjestelyn ajan poissa käytöstä.

Raitiovaunusta voi vaihtaa bussiin myös Bulevardilla Erottaja-nimisellä ratikkapysäkillä. Bussi 10X pysähtyy kadun toisella puolella olevalla, Erottajan suuntaan ajavien raitiovaunujen pysäkillä.

Bussi 10X noudattaa raitiolinjan 10 lähtöaikoja Kirurgilta.


Ratikkalinjan 10 ja bussin 10X reittikartta (pdf): Näytä liitetiedosto 573



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös