Näytetään tulokset 1-1/1

Viestiketju: Autottomana päivänä matkustetaan tarjoushinnoin

 1. #1
  RSS
  RSS ei ole kirjautuneena
  Botti RSS avatar
  Liittynyt
  10.07.2008
  Viestejä
  8728

  oletus Autottomana päivänä matkustetaan tarjoushinnoin

  Joukkoliikenteessä matkustetaan kampanjapäivänä jälleen tuntuvasti alennetuin hinnoin. Helsingin, Espoon, Vantaan, Keravan ja Kirkkonummen sisäiset aikuisten kerta- ja arvoliput maksavat euron. Lasten ja alennusryhmien lipun saa 50 sentillä. Hintaetu koskee myös HKL:n kännykkä- ja raitiovaunulippuja.

  Muut liput hinnoitellaan vyöhykejaon mukaan niin, että kahden vyöhykkeen lipun eli seutulipun ja lähiseutu 2 -lipun saa kahdella eurolla (lapset 1 eurolla) ja kolmen vyöhykkeen lähiseutu 3 -lipun kolmella eurolla (lapset 1,50).

  Kampanjapäivän liput ovat käytössä aamuvarhaisesta klo 4.30 alkaen seuraavan yötaksan alkamiseen klo 2.00 saakka. Lippuihin sisältyy normaali vaihto-oikeus. Kampanjahinta on ohjelmoitu lippuautomaatteihin ja matkakortinlukijaan, jolla arvolipun ostaminen sujuu vaivattomasti. Kertalipun saa joko kuljettajalta, konduktööriltä tai lippuautomaatista.

  Kampanjahinnoittelusta poiketen U-linjoilla hintaetu koskee ainoastaan matkakortin arvolla ostettuja lippuja, sillä U-liikenteen busseissa myydään vain kilometritaksan mukaisia Matkahuollon kertalippuja, jotka eivät ole kampanjan piirissä. Liikennevälineestä tai automaatista ostetulla kertalipulla ei voi myöskään vaihtaa U-liikenteen bussiin.

  Autottomana päivänä halutaan kiinnittää huomiota liikkumisen valintoihin ja niiden merkitykseen kaupunkikeskustojen ympäristölle ja arkielämän viihtyisyydelle. Autottoman päivän toritapahtuma Narinkkatorilla antaa vinkkejä ympäristöystävälliseen liikkumiseen.  Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
  Viimeisin muokkaaja vko; 24.09.2009 kello 05:33. Syy: päivitetty

Vastaavia viestiketjuja

 1. HKL: HKL jakaa heijastimia Lucian päivänä
  kirjoittanut RSS foorumissa Joukkoliikenneuutiset
  Vastauksia: 0
  Viimeisin viesti: 10.12.2010, 11:20
 2. HKL: Autottomana päivänä matkustetaan tarjoushinnoin
  kirjoittanut RSS foorumissa Joukkoliikenneuutiset
  Vastauksia: 0
  Viimeisin viesti: 16.09.2008, 17:50

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •