• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Bussi korvaa osan kympin reitistä lauantaina

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Johanneksen kirkon tuntumassa tehdään louhintatöitä, joiden vuoksi raitiolinja 10 ei voi liikennöidä päätepysäkilleen Kirurgille lauantaina 26.9. Raitiovaunujen tilapäinen päätepysäkki on Yrjönkadulla Bulevardin ja Uudenmaankadun välissä. Raitiovaunuilta ajamatta jäävällä reittiosuudella Erottajan terminaali – Kirurgi liikennöi bussi 10X.

Raitiolinja 10 ajaa poikkeusreittiä Mannerheimintie – Bulevardi – Yrjönkatu / tilapäinen päätepysäkki – Uudenmaankatu (linjan 9 päätepysäkki) – Erottajankatu – oma reitti.

Siirtyminen raitiovaunusta bussiin ja päinvastoin on vaivattominta Kolmikulmassa eli Diana-puiston tuntumassa, jossa bussi 10X pysähtyy linjan 16 pysäkeillä Yrjönkadulla ja Erottajankadulla.

Bussi 10X ajaa reittiä Erottajan bussiterminaali (linjan 24 pysäkki) – Erottajankatu – Uudenmaankatu – Yrjönkatu – Korkeavuorenkatu – Tarkk´ampujankatu – Kasarmikatu – Punanotkonkatu – Yrjönkatu – Erottajankatu – Erottajan bussiterminaali.

Bussin käytössä ovat Kolmikulman bussipysäkit (pysäkkinumerot 1197 ja 1198) sekä raitiovaunupysäkit Tarkk´ampujankatu (0708), Kirurgi (0707) ja Johanneksen kirkko (0705). Sen sijaan bussi 10X ei Kirurgin suuntaan ajaessaan käytä Johanneksen kirkon pysäkkiä (0706).

Linjan 10 normaalisti käyttämät Kolmikulma-raitiovaunupysäkit (pysäkkinumerot 0703, 0704) eivät ole poikkeusjärjestelyjen aikana käytössä.


Kartta raitiolinjan 10 ja bussin 10X reiteistä (pdf): Näytä liitetiedosto 588



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös