• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Ideatyöpaja tulevaisuuden joukkoliikenteestä

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Millaista on Helsingin seudun liikenne vuonna 2050? Mikä on sinulle tärkeää? Tule kuulemaan liikennejärjestelmän suunnittelusta ja sen tavoitteista. Samalla voit osallistua ideatyöpajaan ja kertoa omat ajatuksesi sujuvasta liikkumisesta.

Yleisötilaisuus liikennejärjestelmäsuunnittelusta ja kaikille avoimet ideatyöpajat järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 1.10. klo 16–19.

Ilmoittaudu ideatyöpajaan ennakkoon, jotta varmistat osallistumisesi. Ilmoittautumisia otetaan vastaan vielä tänään sähköpostitse osoitteeseen hlj@ytv.fi tai puhelimitse 040 821 1116. Kerro viestissä nimesi sekä se, mihin seuraavista työpajoista mieluiten haluaisit osallistua: 1) Sujuva liikenne, 2) Arjen liikkumistarpeet tai 3) Liikenteen ympäristövaikutukset.

Työpajojen tuloksia hyödynnetään Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman (HLJ 2011) laadinnassa. Suunnitelmassa linjataan liikenteen kehittämisen tavoitteet ja suuntaviivat aina vuoteen 2050 asti.



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Oliko joku tuolla ideatyöpajassa ja ilmenikö siellä mitään mielenkiintoista tai uutta?
 
Takaisin
Ylös