• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Raitiolinjoja 3T ja 8 korvataan bussilla sunnuntaina

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Raitiolinjat 3T ja 8 ovat poikkeusreitillä sunnuntaina 11.10. Runeberginkadulla tehtävien viemäritöiden vuoksi. Poikkeusreitit kestävät noin klo 18 asti tai kunnes kaivutyöt on saatu päätökseen.

Linja 3T ajaa molempiin ajosuuntiin välin Rautatieasema – Ooppera Mannerheimintietä pitkin. Kampin ja Töölön reittiosuutta korvataan bussilla 3X.

Bussi lähtee Rautatientorin laidalla Mikonkadulla olevalta linjojen 65A ja 66A bussipysäkiltä ja ajaa Kaivokatua 3T:n reittiä Kampin ja Runeberginkadun kautta Oopperalle. Oopperalta bussi lähtee keskustan suuntaan Runeberginkadulla olevalta bussilinjan 70T pysäkiltä ”Ooppera”. Bussi käyttää reitin varren raitiovaunupysäkkejä lukuun ottamatta Rautatieaseman pysäkkiä Kaivokadulla. Kaivokadulla bussi pysähtyy bussipysäkillä Sokos-tavaratalon kohdalla.

Linja 8 ajaa Oopperalta Mannerheimintietä Erottajalle ja edelleen linjan 9 päätepysäkille Kolmikulmaan ja palaa samaa reittiä Oopperalle. Ajamatta jäävää reittiosuutta Oopperalta Salmisaareen korvataan bussilla 8X.

Bussi lähtee Salmisaaresta raitiolinjan 8 päätepysäkiltä ja Oopperalta Salmisaareen Runeberginkadulla olevalta bussilinjan 70T pysäkiltä ”Ooppera”. Bussi käyttää reitin varren raitiovaunupysäkkejä lukuun ottamatta Mechelininkadun raitiovaunupysäkkejä.Salmisaaren ajosuunnassa käytetään tilapäistä bussipysäkkiä "Caloniuksenkatu" ja linjan 24 pysäkkiä "Perhonkatu". Oopperan suunnassa käytetään tilapäistä pysäkkiä "Perhonkatu" ja linjan 24 pysäkkiä "Caloniuksenkatu". Marian sairaalan pysäkit eivät ole katutöiden vuoksi käytössä.



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös