• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Linjan 51 poikkeusreitti jatkuu

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Bussilinja 51 siirtyi poikkeusreitille elokuussa Läntisellä Brahenkadulla tehtävien kiskotöiden vuoksi. Bussin poikkeusreitti jatkuu ennakkotiedoista poiketen vielä ainakin lokakuun puoliväliin tai kunnes katutyöt alueella on saatu päätökseen.*

Linja ajaa Siltasaaresta lähtiessään Kalliossa suoraan Fleminginkatua Aleksis Kiven kadulle ja edelleen Sturenkadulle omalle reitilleen. Toiseen ajosuuntaan linja ajaa Sturenkatua Wallininkadun kautta Toiselle linjalle ja Siltasaareen. Bussilta jää ajamatta reittiosuus Kaarlenkadulla ja Läntisellä Brahenkadulla, Hakaniemen suuntaan myös Fleminginkadulla ja Porthaninkadulla.


Kartta poikkeusreitistä (pdf): Näytä liitetiedosto 531



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Bussilinja 51 siirtyi poikkeusreitille elokuussa Läntisellä Brahenkadulla tehtävien kiskotöiden vuoksi. Bussin poikkeusreitti jatkuu ennakkotiedoista poiketen vielä ainakin lokakuun puoliväliin tai kunnes katutyöt alueella on saatu päätökseen.
Kumman hitaasti nykyään ratatöitä tehdään! Mannerheimintiekin on ollut auki Nordenskiöldinkadun risteyksen eteläpuolella jo ties kuinka kauan. Hyvin menee...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös