• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Linjoilla 53 ja 503 pysäkkimuutos Kisahallilla

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Bussilinjat 53 ja 503 ovat kaivutöiden vuoksi toistaiseksi poikkeusreitillä Töölöstä Hakaniemen suuntaan ajaessaan. Bussit ajavat Eino Leinon kadulta Ruusulankatua, Runeberginkatua ja Helsinginkatua omalle reitilleen.

Toivonkadulla Kisahallin päädyn luona oleva pysäkki on poikkeusreitin ajan poissa käytöstä. Korvaavana pysäkkinä bussit käyttävät Helsinginkadulla Oopperan luona olevaa linjan 70T pysäkkiä.

Poikkeusjärjestelyn arvioidaan kestävän vuoden loppuun saakka.



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
No, ainakin tänään 26.10. 53:n vuoro Munkkiniemestä klo 18.23 ajoi suosiolla suoraan Toivonkatua ja jätti vielä matkustajia Kisahallille, vaikka pysäkkiä koristivat "Pysäkki ei ole käytössä" -banderollit. Toivottavasti vaan Hesarin pysäkillä ei ollut odottamassa ketään. Ja ennen kuin joku irvileuka tulee vääntämään: "ei varmasti ollut, koska eihän sitä linjaa kukaan käytä", niin voin todeta, että sillä hetkellä kyydissä oli 17 henkilöä.
 
Takaisin
Ylös