• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Metrossa pidetään pelastusharjoitus yöllä 22.-23.10.

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HKL järjestää pelastusharjoituksen metrossa torstain ja perjantain välisenä yönä 22.- 23.10. Harjoitus alkaa metroliikenteen päättymisen jälkeen noin klo 24.00 ja kestää noin kaksi tuntia. Tapahtumapaikkoina ovat Hakaniemen ja Kaisaniemen metroasemat sekä niiden välinen tunneliosuus.

Pelastusharjoituksessa harjoitellaan poikkeustilanteita koskevien suunnitelmien ja ohjeiden mukaista toimintaa: pelastustöitä, evakuointia, toiminnan johtamista ja yhteistoimintaa. Harjoituksessa saatuja kokemuksia käytetään hyödyksi koulutuksessa, ohjeiden kehittämisessä ja tulevia harjoituksia suunniteltaessa.

HKL järjestää harjoituksen yhteistyössä Helsingin pelastuslaitoksen kanssa. Siihen osallistuvat myös mm. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos, poliisi sekä ryhmä Vapaaehtoisen pelastuspalvelun jäseniä.

Harjoitus näkyy myös katutasossa, sillä Hakaniemen metroaseman torin puoleisen sisäänkäynnin tuntumaan ja Kaisaniemenkadulle tuodaan harjoituksen ajaksi useita pelastusajoneuvoja. Poliisi ohjaa liikennettä Kaisaniemen metroaseman ympäristössä ja henkilöautoliikenne Rautatientorilta Hakaniemen suuntaan ohjataan tarvittaessa muulle reitille. Bussit voivat ajaa Kaisaniemen metroaseman kohdalla raitiovaunukiskoja pitkin.



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös