• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: HKL kampanjoi Kannelmäessä lauantaina

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Sitratorilla tapahtuu lauantaina 24.10. klo 10–14

HKL tekee joukkoliikennettä tunnetuksi tänä syksynä erityisesti Kannelmäessä, jonne kuljettaa uusi poikittaislinja 56. HKL esittelee alueen joukkoliikenneyhteyksiä Kannelmäen Sitratorilla lauantaina 24.10. klo 10–14. Yleisön kysymyksiin vastaavat muun muassa linjan 56 suunnittelijat ja HKL:n palvelu- ja liikenneneuvojat. Paikan päällä voi lisäksi tutustua Jouko-kaupunginosalinjan bussiin ja kysyä lisää kaupunginosaliikenteestä Jouko-palveluneuvojalta. Tarjolla kuumaa mehua, ja lapsille ongintaa klo 11-13.

Kanneltalon ala-aulassa opetetaan Reittioppaan ja muiden sähköisten joukkoliikennepalveluiden käyttöä. Työväenopiston auditoriossa esitetään HKL:n opetuselokuvia vuosilta 1939–1974 noin klo 11-13. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kampanjan tavoitteena on tuoda esille HKL:n palveluntarjonta alueella. Kannelmäen joukkoliikenneyhteydet paranivat tänä syksynä, kun uusi poikittaislinja 56 alkoi liikennöidä Kalasatamasta Kannelmäkeen. Kampanja esittelee uuden poikittaislinjan ja herättelee myös kaupunkiliikenteen satunnaiskäyttäjiä huomaamaan, kuinka kätevien joukkoliikennepalveluiden äärellä he asuvat. Koko kaupungin tasolla kampanja antaa tietoa kaupunkiliikenteestä, neuvoo tarkemman liikennetiedon lähteelle ja innostaa satunnaisia joukkoliikenteen käyttäjiä myös pysyvämmin palvelujen pariin.

Kampanjan kärkenä on ajatus siitä, että joukkoliikenne on kaupungin käyntikortti. Hyvät joukkoliikenneyhteydet takaavat toimivan arjen ja parantavat kaupunkilaisten liikkumismahdollisuuksia. Kampanjan tavoitteena muistuttaa helsinkiläisiä siitä, että Helsingin joukkoliikenne on Euroopan kärkeä ja pysyy kärjessä, koska kaupunkilaiset sitä käyttävät.



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös