• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Vesivuoto sulki Rautatientorin metroaseman

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Ainakin vielä tiistaina metro liikennöi välillä Kaisaniemi – Vuosaari/Mellunmäki,
lisäliikennettä busseilla 65X, 58 ja 58B sekä raitiolinjalla 8


Sunnuntaina keskustassa tapahtuneen putkirikon vuoksi metro ei liikennöi vielä tiistaina Rautatientorin, Kampin eikä Ruoholahden asemille. HKL varmistaa tiistaipäivän aikana, että liikennöinti Rautatientorin metroaseman ohi on kaikilta osin turvallista.

Tiistaina metro ajaa 5 - 6 minuutin vuorovälein Kaisaniemen ja Itäkeskuksen välillä. Itäkeskus-Vuosaari- ja Itäkeskus-Mellunmäki-osuuksilla liikennöidään noin 10 minuutin vuorovälein.

Yhteyksiä läntisen Helsingin suuntaan täydennetään lisäbussilla 65X (kartta, pdf: [attach}635[/attach]) ja raitiolinjan 8 lisävuoroilla. Lisävuoroja on myös Pasilan kautta kulkevilla poikittaislinjoilla 58 ja 58B.

Bussi 65X liikennöi linjan 65A reittiä välillä Sörnäinen - Ruoholahti. Sörnäisissä bussiin voi nousta linjan 65A pysäkeiltä Hämeentieltä. Bussiin voi vaihtaa myös Kaisaniemessä Mikonkadulla. Ruoholahdessa bussi 65X ajaa Porkkalankatua linjan 15 päätepysäkille Länsisatamankadulle. Bussi liikennöi noin klo 5.30 - 23.30.

Raitiolinjan 8 lisävuorot ajetaan Paavalin kirkon ja Salmisaaren välillä linjatunnuksella 8X.

Matkustajien toivotaan myös tiistaina varaavan tavallista enemmän aikaa matkoihin. Lähijunilla Rautatieasemalle tulevien kannattaa kävellä torin yli Kaisaniemen metroasemalle, jos he matkustavat itäisen Helsingin suuntaan. Muita liikkumisvaihtoehtoja

HKL:n Rautatientorin palvelupiste palvelee asiakkaita jälleen normaaliin tapaan, sillä veden vahingoittamat tietoliikenneyhteydet on saatu korjattua ja mm. matkakorttien lataus on mahdollista. Sen sijaan matkalippujen tarkastuksen asiakaspalvelupiste ja puhelinpalvelu on suljettu. Samoin Kompassitason lippuautomaatit ovat poissa käytöstä.

Jos asiantuntijoiden selvitykset osoittavat liikennöinnin Rautatientorin rataosuudella kaikilta osin turvalliseksi, metroliikenne Ruoholahteen asti alkaa keskiviikkoaamuna. Metrojunat kuitenkin ajavat Rautatientorin metroaseman ohi, sillä asema pysyy suljettuna vielä pitkän aikaa.

HKL tiedottaa liikenteestä seuraavan kerran tiistaina iltapäivällä.



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös