• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Lucia-kulkue aiheuttaa poikkeusreittejä sunnuntaina

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Sunnuntaina 13.12. järjestettävästä Lucia-kulkueesta aiheutuu klo 18.15 alkaen noin puolen tunnin poikkeusreitti keskustan raitio- ja bussilinjoille.

Linja 3B ajaa Hakaniemestä Kruununhaan ja Kauppatorin kautta Olympialaiturin pysäkille. Linja 3T ajaa Töölöstä Kaivokadun ja Kruununhaan kautta samalle reitille. Olympialaiturin pysäkiltä molemmat ajavat Tehtaankatua, Fredrikinkatua ja Bulevardia Mannerheimintielle, jolta 3B kääntyy Rautatieasemalle ja omalle reitilleen. Linja 3T ajaa Fredrikinkadun työmaan vuoksi poikkeusreittiä Lasipalatsin ja Arkadiankadun kautta omalle reitilleen.

Linja 4 ajaa kulkueen ajan Kruununhaan ja Rautatieaseman kautta. Linja 6 ajaa Kirurgille linjan 10 päätepysäkille.

Linja 9 käyttää päätepysäkkinä Mikonkadulla Rautatientorilla olevaa pysäkkiä. Raitiolinjat 7A ja 7B samoin kuin bussi 16 Hernesaaren suuntaan ajavat Kaisaniemenkadun ja Kaivokadun kautta.

Bussi 20 ajaa tarvittaessa Erottajalta Lauttasaaren suuntaan reittiä Simonkatu - Urho Kekkosen katu - Malminrinne - Ruoholahdenkatu.



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös