Näytetään tulokset 1-1/1

Viestiketju: Rautatientorin metroasema käyttöön helmikuussa

 1. #1
  RSS
  RSS ei ole kirjautuneena
  Botti RSS avatar
  Liittynyt
  10.07.2008
  Viestejä
  8800

  oletus Rautatientorin metroasema käyttöön helmikuussa

  Rautatientorin metroasema otetaan käyttöön 15. helmikuuta 2010. Siihen mennessä valmistuvat aseman yleisötilojen korjaukset. Korjaustyöt kiinteistön muissa tiloissa jatkuvat vielä tämän jälkeenkin.

  Metroasemalla tapahtui 8.11. laaja vesivahinko, jonka vuoksi asemalla korjataan tai uusitaan esimerkiksi sähkökeskuksia, lvi-laitteita, palo- ja kiinteistöturvallisuuteen sekä valvontaan liittyviä laitteita, liukuportaita, hissejä sekä rakenteita kuten ovia ja väliseiniä. Monien turvallisuuteen liittyvien järjestelmien korjaaminen tai uusiminen edellyttää erillisiä käyttöönottotestauksia tai viranomaiskatselmuksia.

  Myös kompassitason liiketilat voidaan ottaa käyttöön 15. helmikuuta.

  Metroaseman hissejä ei saada korjatuksi vielä tässä yhteydessä. Ne joudutaan uusimaan kokonaan, ja uusien hissien toimitusaika on noin puoli vuotta.

  Metroasema ei siis ole heti avaamisen jälkeen esteettömästi liikuntavammaisten ja muiden hissiä tarvit-sevien käytössä, sillä kulku asemalaiturin ja asematunnelin välillä tapahtuu ainoastaan liukuportaita pitkin. Pyörätuolin ja lastenvaunujen kanssa liikkuville lähimmät esteettömät asemat ovat Kamppi ja Kaisaniemi.  Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
  Viimeisin muokkaaja vko; 19.12.2009 kello 10:01. Syy: päivitetty

Vastaavia viestiketjuja

 1. HKL: Rautatientorin metroaseman hissit käyttöön
  kirjoittanut RSS foorumissa Joukkoliikenneuutiset
  Vastauksia: 0
  Viimeisin viesti: 21.06.2010, 16:40

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •