• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Työhön HSL:ään: HSL etsii henkilöstöpäällikköä

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Vuoden 2010 alusta pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta on vastannut uusi kuntayhtymä, Helsingin seudun liikenne HSL.

HSL-kuntayhtymä tarvitsee uuteen organisaatioonsa HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ
Tehtävä on uusi ja virkasuhteinen. Se sijoittuu hallintoyksikköön, joka tuottaa mm. hallinto- ja henkilöstöpalveluja sekä keskitettyjä IT palveluja.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden osallistua uuden kuntayhtymän henkilöstötoimintojen rakennustyöhön organisaation käynnistys- ja vakiinnuttamisvaiheessa. Henkilöstöpäällikkö on henkilöstötiimin vetäjä. Hänen esimiehensä on hallintopäällikkö. Tiivis yhteistyö henkilöstöasioissa osastonjohtajien ja yksiköiden päälliköiden kanssa on olennainen osa tehtävää.

Edellytämme henkilöstöpäälliköltä tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää käytännön kokemusta kunnallisesta henkilöstöhallinnosta sekä suomen kielen erinomaista ja ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa.

Henkilöstöpäällikkö

  • on henkilöstötoimintojen, organisaatiodynamiikan, osaamisen johtamisen ja verkostoitumisen asiantuntija
  • osaa suunnitella, toteuttaa ja johtaa henkilöstöstrategiatyötä, uusien toimintatapojen kehittämisprosesseja ja henkilöstökoulutusta
  • osaa ostaa kuntayhtymän tarpeisiin sopivaa henkilöstön kehittämistyötä
  • omaa erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • omaa esimiestyön asiantuntemusta

Lisätietoja tehtävästä antaa HSL:n toimitusjohtaja Suvi Rihtniemi, puhelin 050 565 8884 tai 044 338 1359. Hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään osoittamaan HSL:n toimitusjohtaja Suvi Rihtniemelle ja toimittamaan viimeistään tiistaina 23.2.2010 klo 16 HSL:n kirjaamoon osoitteella PL 100, 00077 HSL tai hsl@hsl.fi. Kuoreen tai viestikenttään merkintä ”HSL/ Henkilöstöpäällikkö”.

Henkilöstöpäällikön virka oli aiemmin haettavana syksyllä 2009. Tuolloin toimitetut hakemukset otetaan uudessa haussa huomioon.

Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän jäsenkuntia ovat nyt Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava ja Kirkkonummi. Myöhemmin organisaation voivat liittyä muutkin Helsingin seudun kunnat. Kuntayhtymä on muodostettu yhdistämällä YTV:n ja HKL:n suunnittelu- ja tilaajatoiminnot. Työntekijöitä kuntayhtymässä on noin 350, ja liikevaihto on noin 500 milj. euroa vuodessa. HSL vastaa Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta, suunnittelee toimialueensa joukkoliikenteen ja hankkii bussi-, raitiovaunu-, metro-, lautta- ja lähijunaliikennepalvelut sekä edistää joukkoliikenteen toimintaedellytyksiä. Lisäksi HSL huolehtii liikenteen matkustajainformaatiosta ja markkinoinnista, hyväksyy taksa- ja lippujärjestelmän ja lippujen hinnat sekä vastaa matkalippujen tarkastuksesta.



Lue koko uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös