Näytetään tulokset 1-1/1

Viestiketju: Työhön HSL:ään: HSL etsii henkilöstöpäällikköä

 1. #1
  RSS
  RSS ei ole kirjautuneena
  Botti RSS avatar
  Liittynyt
  10.07.2008
  Viestejä
  8459

  oletus Työhön HSL:ään: HSL etsii henkilöstöpäällikköä

  Vuoden 2010 alusta pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta on vastannut uusi kuntayhtymä, Helsingin seudun liikenne HSL.

  HSL-kuntayhtymä tarvitsee uuteen organisaatioonsa HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ
  Tehtävä on uusi ja virkasuhteinen. Se sijoittuu hallintoyksikköön, joka tuottaa mm. hallinto- ja henkilöstöpalveluja sekä keskitettyjä IT palveluja.

  Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden osallistua uuden kuntayhtymän henkilöstötoimintojen rakennustyöhön organisaation käynnistys- ja vakiinnuttamisvaiheessa. Henkilöstöpäällikkö on henkilöstötiimin vetäjä. Hänen esimiehensä on hallintopäällikkö. Tiivis yhteistyö henkilöstöasioissa osastonjohtajien ja yksiköiden päälliköiden kanssa on olennainen osa tehtävää.

  Edellytämme henkilöstöpäälliköltä tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää käytännön kokemusta kunnallisesta henkilöstöhallinnosta sekä suomen kielen erinomaista ja ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa.

  Henkilöstöpäällikkö

  • on henkilöstötoimintojen, organisaatiodynamiikan, osaamisen johtamisen ja verkostoitumisen asiantuntija
  • osaa suunnitella, toteuttaa ja johtaa henkilöstöstrategiatyötä, uusien toimintatapojen kehittämisprosesseja ja henkilöstökoulutusta
  • osaa ostaa kuntayhtymän tarpeisiin sopivaa henkilöstön kehittämistyötä
  • omaa erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • omaa esimiestyön asiantuntemusta


  Lisätietoja tehtävästä antaa HSL:n toimitusjohtaja Suvi Rihtniemi, puhelin 050 565 8884 tai 044 338 1359. Hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään osoittamaan HSL:n toimitusjohtaja Suvi Rihtniemelle ja toimittamaan viimeistään tiistaina 23.2.2010 klo 16 HSL:n kirjaamoon osoitteella PL 100, 00077 HSL tai hsl@hsl.fi. Kuoreen tai viestikenttään merkintä ”HSL/ Henkilöstöpäällikkö”.

  Henkilöstöpäällikön virka oli aiemmin haettavana syksyllä 2009. Tuolloin toimitetut hakemukset otetaan uudessa haussa huomioon.

  Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän jäsenkuntia ovat nyt Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava ja Kirkkonummi. Myöhemmin organisaation voivat liittyä muutkin Helsingin seudun kunnat. Kuntayhtymä on muodostettu yhdistämällä YTV:n ja HKL:n suunnittelu- ja tilaajatoiminnot. Työntekijöitä kuntayhtymässä on noin 350, ja liikevaihto on noin 500 milj. euroa vuodessa. HSL vastaa Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta, suunnittelee toimialueensa joukkoliikenteen ja hankkii bussi-, raitiovaunu-, metro-, lautta- ja lähijunaliikennepalvelut sekä edistää joukkoliikenteen toimintaedellytyksiä. Lisäksi HSL huolehtii liikenteen matkustajainformaatiosta ja markkinoinnista, hyväksyy taksa- ja lippujärjestelmän ja lippujen hinnat sekä vastaa matkalippujen tarkastuksesta.  Lue koko uutinen HSL:n sivuilta...
  Viimeisin muokkaaja vko; 29.01.2010 kello 18:57. Syy: päivitetty

Vastaavia viestiketjuja

 1. HSL: HSL Mobiilikisa etsii ideoita ja palveluja joukkoliikenteen käyttäjille
  kirjoittanut RSS foorumissa Joukkoliikenneuutiset
  Vastauksia: 0
  Viimeisin viesti: 14.02.2011, 11:40
 2. Työhön perehdytys
  kirjoittanut esk1m0 foorumissa Muuta busseista
  Vastauksia: 0
  Viimeisin viesti: 25.04.2009, 11:09

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •