Näytetään tulokset 1-1/1

Viestiketju: VR supistaa tiistaiaamun lähijunaliikennettä

 1. #1
  RSS
  RSS ei ole kirjautuneena
  Botti RSS avatar
  Liittynyt
  10.07.2008
  Viestejä
  6168

  oletus VR supistaa tiistaiaamun lähijunaliikennettä

  VR supistaa tiistaiaamun lähijunaliikennettä - HSL:llä lisäbusseja aamuruuhkassa

  VR supistaa lähijunaliikennettä tiistaiaamuna mahdollisen voimakkaan lumipyryn vuoksi. Supistamisella pyritään takaamaan liikenteen sujuvuus. Kaukoliikenteen junat pyritään ajamaan normaalisti. Supistuksia ei ole myöskään suunnitteilla tiistaiaamun metroliikenteessä eikä Suomenlinnan lauttaliikenteessä.

  HSL:n bussiliikenteessä on ylimääräisiä lisälähtöjä. Lisälähtöjä on aamuruuhkassa klo 7.30-9 linjoilla 452X ja 453X Martinlaaksosta Helsinkiin sekä linjalla 231 Leppävaarasta Helsinkiin.


  E-, G- ja Y-junat

  Kaikki Helsingin ja Saunakallion välillä kulkevat G-junat perutaan, samoin kaikki E-junat Helsingin ja Kauklahden välillä. Kirkkonummelta 6.41, 7.26 ja 8.27 lähtevät Y-junat pysähtyvät myös Kauklahdessa ja Espoossa.


  A-junat

  Helsingin ja Leppävaaran välillä kulkee kolme A-junaa tunnissa suuntaansa. Lähtöminuutit ovat Leppävaarasta 02, 22 ja 42 sekä Helsingistä 19, 39 ja 59.


  M-junat

  Helsingin ja Vantaankosken välillä kulkee kolme M-junaa tunnissa suuntaansa. Lähtöminuutit ovat Vantaankoskelta 01, 21 ja 41 sekä Helsingistä 13, 33 ja 53.


  I-, K- ja N-junat

  06.00-08.30 K- ja I-junat korvataan 10 min välein kulkevilla N-junilla. Junat pysähtyvät kaikilla väliasemilla. G-junat eivät kulje.


  H-, R-, S-, U- ja Z-junat

  U- ja S-junat Helsingin ja Kirkkonummen välillä kulkevat normaalisti, samoin R- ja H- sekä tunnuksettomat lähiliikennejunat Helsingin ja Riihimäen välillä. Myös Z-junat välillä Helsinki - Lahti kulkevat normaalisti.

  Lumisade vaikeuttaa vaihteiden kääntämistä erityisesti Helsingin ja Ilmalan ratapihoilla.

  VR tiedottaa aamupäivällä 2.helmikuuta iltapäivän junaliikenteestä.

  Lisätietoa muutoksista ja supistetun liikenteen asemakohtaiset aikataulut saa VR:n internetsivuilta www.vr.fi.  Lue koko uutinen HSL:n sivuilta...
  Viimeisin muokkaaja vko; 01.02.2010 kello 19:34. Syy: päivitetty

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •