• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Aikataulumuutoksia bussi- ja raitiovaunuliikenteessä hiihtolomaviikolla

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Aikataulumuutoksia bussi- ja raitiovaunuliikenteessä hiihtolomaviikolla

Raitiovaunuilla harvennetut aikataulut hiihtolomaviikolla

Raitioliikenteessä ajetaan harvennetuin aikatauluin hiihtolomaviikolla 22.-26.2. Aikatauluharvennukset koskevat arkiliikennettä. Lauantain ja sunnuntain aikataulut eivät muutu. Aikataulut muuttuvat kaikilla raitiolinjoilla lukuun ottamatta linjoja 3B, 3T ja 9.

Aikataulumuutos tarkoittaa linjojen vuorovälin pidentymistä muutamilla minuutilla. Linjat noudattavat loma-ajan aikatauluja matkustajamäärien pienenemisen vuoksi.

Hiihtolomaviikolla voimassa olevat aikataulut löytyvät HSL:n internetsivuilta hsl.fi ja sekä myös Reittioppaasta reittiopas.fi, kun haku kohdistuu hiihtolomaviikkoon. Aikatauluja on jaossa myös raitiovaunuissa.

Espoon ja Kirkkonummen koululaislähtöjä ei ajeta

Espoon linjoja 70 ja 71 ei ajeta hiihtolomaviikolla. Kirkkonummen vain koulupäivinä ajettavia lähtö-jä ei myöskään ajeta hiihtolomaviikolla.

Bussilinjojen 14, 67 ja 67X aikataulut muuttuvat

Helsingin sisäisten linjojen 14, 67 ja 67X arkiaikataulut muuttuvat maanantaista 22.2. alkaen. Viikonlopun aikataulut eivät muutu.

Lisätietoja: ryhmäpäällikkö Leo Kallionpää, puh. 050 364 8768



Lue koko uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös