• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Bussilakko alkaa tiistaina 2.3.

Mutta kaikkia ei tieto lakosta tavoittanut. Vielä monta tuntia lakon alkamisen jälkeen Leppävaarassa odotteli kulkemattomia busseja paljon ns. mamuja.

Kun minä lähdin töistä eilen illalla kuuden jälkeen seurasin huvittuneena kuinka ihmiset odottelivat bussia Radiokadulla Länsi-Pasilassa. Siitä kun ei lakon aikana kulje yksikään bussilinja.
 
Aivan jooh, ihmettelin tosiaan itsekin eilen uutiskuvia 18 jälkeen Elieliltä kun oli ilmeisesti Länsi-Terminaaliin menossa populaa aikalailla, jos oikein katsoin laitureita. Muistaakseni se oli live kuvaa sillon.

Joh vaikka tuo onnellinen opiskeljia ei tietäisi mitään busseista, niin junalla on päässyt Myyrmäkeen iät ja ajat. Vaikka olisi kaikki bussit lakossa, niin junalla Myyrmäkeen pääsee joka tapauksessa. :D Ei kelpaa siis syyksi bussilakko olla menemättä kouluun :D

Noh katsotaan nyt sitten kello 15 aikaan mitä vastauksia AKT:ltä tulee sovintoesitykseen.
 
Hyvä niin, että jäi näin lyhyeksi.
Koskas ja missä kerrotaan mitä sielä nyt sitten sovittiin. Varsin mielenkiinnolla odotan etenkin työ-aikaan liittyviä asioita.
 
Kuulin tänään CapaCityssä, että se lähtisi takaisin Saksaan jo tiistaina klo 18 lakon alettua, joten sitä ei varmaankaan enää nähdä. Viime lakon aikana Tyllilän nivel näkyi linjalla 143. Onko mahdollisuuksia, että se olisi lakon korvausliikenteessä taas?
Lähtikö CapaCity jo vai?
 
Takaisin
Ylös