• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: HSL:n liput kelpaavat toistaiseksi kaukojunissa HSL-alueella

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HSL:n liput kelpaavat toistaiseksi myös kaukoliikennejunissa HSL-alueella

HSL:n matkaliput kelpaavat toistaiseksi myös kaukoliikenteen junissa. Poikkeusmenettely koskee Helsingin, Pasilan, Espoon, Kirkkonummen ja Tikkurilan asemien välistä matkustamista, eli nykyistä HSL-aluetta. Matkustajilla on oikeus istua kaukoliikennematkustajilta vapaaksi jääneillä paikoilla ilman lisämaksua.

Poikkeusmenettely johtuu suuresta VR:n kalustovajeesta. Kalustoa on tällä hetkellä normaalia enemmän huollettavana. Kalustoa on poissa liikenteestä johtuen muun muassa Ilmalan ratapihalla lauantai-iltana sattuneesta laajasta sähköratavauriosta. Vaurion seurauksena kymmeniä lähijunayksiköitä jäi sähköttömille raiteille, eikä niitä päästy huoltamaan normaalisti.

Poikkeusjärjestelyn tavoitteena on vähentää lähijunien ruuhkautumista. Pasilan asemalla pysähtyy 122 junaa, Kirkkonummella 31, Espoossa 34 ja Tikkurilassa 87 junaa.

VR:n ilmoittama poikkeusjärjestely on voimassa toistaiseksi. Palaamisesta normaalitilanteeseen ilmoitetaan erikseen.



Lue koko uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös