• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: HSL neuvoo parhaat pyöräilyreitit Fillarimessuilla

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HSL neuvoo parhaat pyöräilyreitit Fillarimessuilla

HSL esittelee Kevyen liikenteen Reittiopasta 5.–7.3. Messukeskuksen Fillarimessuilla. Kevyen liikenteen Reittioppaasta (www.reittiopas.fi) löydät Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Keravan, Kirkkonummen ja Vantaan parhaat pyöräilyreitit. HSL on osastolla 6k51 yhdessä Pyöräilykuntien verkoston ja Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston kanssa.

Messuilla julkistetaan Kevyen liikenteen Reittioppaan uusi ominaisuus, korkeuskäyrä, joka näyttää valitun reitin nousut ja laskut. Osastolla kävijät voivat osallistua Reittiopas -kyselyyn ja voittaa joukkoliikenteen vuorokausilippuja ja suklaata.

Suomi pyöräilee tietoisku 5.3.

Pyöräilykuntien verkosto järjestää perjantaina 5.3. Suomi pyöräilee -tietoiskun klo 12–14 Helsingin Messukeskuksen auditoriossa. Samalla julkistetaan vuoden 2010 pyöräilykunta (ks. liitteet). Tietoiskussa kerrotaan lisää mm. pyörien kuljetuksesta junissa, mikä on Helsingin seudulla maksutonta ruuhka-aikojen ulkopuolella vuoden 2010 loppuun kestävän kokeilun ajan. Lisäksi tutustutaan uudistuneeseen Kilometrikisaan, jonka aiheena on työmatkapyöräily. Mukaan voi ilmoittautua osoitteessa www.kilometrikisa.fi

HSL on strategiassaan sitoutunut edistämään vähäpäästöistä liikennettä. Pyöräily on erinomainen keino vähentää liikenteen ympäristöhaittoja – etenkin silloin kun pyöräilyllä korva-taan automatkoja. Pyöräilyä ja joukkoliikenteen käyttöä yhdistelemällä kunto kasvaa, ja työmatkat sujuvat ympäristöä vähemmän kuormittaen.

Joukko- ja kevyen liikenteen reitit neuvoo myös HSL:n liikenneneuvonta numerossa 0100 111. Henkilökohtaista neuvontaa arkisin klo 7-19 ja viikonloppuisin klo 9-17 (0,98 eu-roa/puh.+pvm).

Lisätietoja antavat:
HSL, projektipäällikkö Jari Honkonen, puh. 040 501 4528
Pyöräilykuntien verkosto ry:n toiminnanjohtaja Matti Hirvonen, puh. 040 419 4555
Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, diplomi-insinööri Marek Salermo, puh. 040 334 2263



Lue koko uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös