• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Liikenne pääsiäisenä

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Liikenne pääsiäisenä

Helsingin sisäinen liikenne

Helsingin sisäisessä liikenteessä ajetaan pitkäperjantaina 2.4. sunnuntaiaikataulujen mukaan. Lauantaina 3.4. ajetaan normaalien lauantaiaikataulujen mukaan. Sunnuntaina 4.4. on normaali sunnuntailiikenne, samoin toisena pääsiäispäivänä 5.4.

Aamuyölinjat 01N-09N sekä idän suunnan yölinjat 85N - 97N ajavat kaikkina öinä kiirastorstain ja toisen pääsiäispäivän välillä.

Linjalla 24 lisälähtöjä

Seurasaaressa järjestetään lauantaina 3.4. perinteinen lankalauantain pääsiäiskokko -tapahtuma. Tilaisuus alkaa klo 18.30 ja kestää noin klo 21.00 saakka. Linjalla 24 ajetaan lisälähdöt Erottajalta klo 18.00 ja 18.25. Paluulähdöt ajetaan Seurasaaresta klo 20.30 ja 21.00.

Perinteinen Via Crucis -pääsiäiskulkue aiheuttaa poikkeusreittejä Senaatintorin ympäristön liikenteelle pitkäperjantain ja lauantain 3.4. iltana. HSL laatii poikkeusreiteistä erillisen tiedotteen.

Seudullinen sekä Espoon, Kauniaisten, Vantaan ja Keravan sisäisen liikenne

Seutuliikenteessä sekä Espoon, Kauniaisten, Vantaan ja Keravan sisäisessä liikenteessä ajetaan kiirastorstaina perjantailiikennettä ja pitkäperjantaina pidennettyä sunnuntailiikennettä, jolloin linjoilla on lisälähtöjä normaalin sunnuntailiikenteen päätyttyä

Pääsiäislauantaina on normaali lauantailiikenne. Ensimmäisenä pääsiäispäivänä ajetaan pidennettyä sunnuntailiikennettä ja toisena pääsiäispäivänä normaalien sunnuntaiaikataulujen mukaan.

Yölinjat 100N-710N ajavat kaikkina öinä kiirastorstain ja toisen pääsiäispäivän välillä.

Pidennetyn sunnuntailiikenteen lisälähdöt (pdf): Näytä liitetiedosto 737

HSL:n palvelupisteet ja liikenneneuvonta

HSL:n palvelupisteet Rautatientorilla ja Itäkeskuksessa ovat suljettu 2.-5.4. Kiirastorstaina 1.4 Rautatientorin palvelupiste on avoinna klo 17 asti ja Itäkeskuksen palvelupiste normaalisti klo 17.15 asti.

Liikenneneuvonnasta, puh. 0100 - 111, saa kaikkina pääsiäispyhinä ja lauantaina 3.4. henkilökohtaista neuvontaa klo 9-17.



Lue koko uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös