• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: HSL selvittää mielipiteitä polkupyörien kuljetuksesta lähijunissa

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HSL selvittää mielipiteitä polkupyörien kuljetuksesta lähijunissa

HSL tiedustelee asukkaiden kokemuksia ja mielipiteitä polkupyörien kuljettamisesta lähiliikenteen junissa. Pyörien kuljettaminen on ollut maksutonta 1.1.2010 lähtien lähijunaliikenteessä HSL:n maksualueella. Polkupyörää saa kuljettaa maksutta ruuhka-aikojen ulkopuolella, jos junassa on tilaa. Ruuhka-aikoina (ma-pe klo 7-9 ja klo 15-18) polkupyörien kuljettaminen ei ole sallittua. Maksutonta pyörien kuljetusta kokeillaan lähijunissa vuoden 2010 ajan.

Kyselyyn voi vastata täällä. Vastanneiden kesken arvotaan elokuvalippuja.

HSL:n tavoitteena on edistää ja helpottaa pyöräilyä Helsingin seudulla. HSL:n pyöräilijöille suun-nattuja palveluita ovat esimerkiksi Kevyen liikenteen reittiopas joukkoliikenteen reittioppaan yhteydessä sekä polkupyörän maksuton kuljettaminen junassa ja metrossa. Polkupyöräpaikkoja on myös useilla liityntäpysäköintipaikoilla, jolloin matkustajat voivat kulkea mahdollisimman sujuvasti osan matkaa pyörällä ja osan joukkoliikenteessä.

Lisätietoja: HSL Operatiiviset tutkimukset, ryhmäpäällikkö Antti Vuorela, puh. 040 504 4582



Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös