• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Ruusuista ratikkamatkaa äitienpäivänä

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HKL ajaa jo perinteiseen tapaan ruusuisia ratikkakierroksia äitienpäivänä sunnuntaina 9.5. Ruusuja on jaossa 1960-luvulta peräisin olevassa tilausajovaunussa numero 150 sekä entisöidyssä avoperävaunussa 233. Sateisen sään sattuessa avoperävaunulla ei liikennöidä, ja se korvataan muulla vaunulla. Ruusuvaunut kiertävät reittiä Töölön halli – Mannerheimintie keskustaan – Aleksanterinkatu – Kauppatori – Snellmaninkatu – Hakaniemi – Kallio – Urheilutalo – Ooppera – Runeberginkatu – Töölön halli.

Ruusuratikassa on matkustajien iloksi tarjolla myös musiikkia: vaunussa 150 voi kuulla suomalaisia tangoja, valsseja ja vanhoja iskelmiä Vallilan tangon esittämänä.

Avoperävaunu lähtee kierrokselleen Töölön hallilta klo 11 ja 12 ja vaunu 150 Vallilan tango -orkesterin kanssa klo 11.30 ja 12.30. Ruusuratikat ajavat noin puolen tunnin välein klo 13.30 asti tai niin kauan kuin ruusuja riittää. Raitiovaunut pysähtyvät reitin varrella joksikin aikaa Kauppatorille, jossa kuljettajat jakavat äideille ruusuja.

Kyytiin pääsee maksutta kaikilta pysäkeiltä. Ruusuvaunut tunnistaa linjakilvestä Ruusuratikka/Rosenvagn.



Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös