• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: HSL:n aikataulukirjojen kotijakelu alkaa 24.5.

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HSL:n aikataulukirjojen kotijakelu alkaa 24.5.

HSL:n aikataulukirjoja jaetaan 24.5. alkavalla viikolla kotitalouksiin Espoossa, Kauniaisissa, Vantaalla ja Kirkkonummella. Mikäli posti ei ole tuonut aikataulukirjaa 28.5. mennessä, jakeluhäiriöstä voi ilmoittaa Itellan palvelunumeroon 0200 73000. Ilmoituksia otetaan vastaan 11.6. saakka.

Keravalla jaetaan erillinen Keravan bussiaikataulut ja linjakartta viikkoa myöhemmin eli 31.5. - 4.6. Keravan jakelun häiriöistä voi ilmoittaa Itellan palvelunumeroon 18.6. saakka.

Helsingissä kesän aikataulukirjoja ei jaeta kotijakeluna. Helsingin kirja on noudettavissa HSL:n palvelupisteistä Rautatientorilta tai Itäkeskuksesta 31.5. alkaen. Myös muita aikataulukirjoja on saatavissa 31.5. alkaen HSL:n palvelupisteistä sekä Espoon ja Vantaan yhteispalveluista, VR:n asemilta ja seudun R-kioskeilta Helsinkiä lukuun ottamatta. Palvelupisteissä on lisäksi jaossa bussien linjakarttoja.

Kesän aikataulut löytyvät Reittioppaasta, jos haun päivämäärä on kesän aikataulukaudella. Muut kesän aikatauluhaut päivitetään internet-sivuille lähipäivinä. Aikataulut on julkaistu jo nyt pdf-tiedostoina. Helsingin seudun bussien kesäliikenne alkaa maanantaina 7.6.



Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös