• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Hakaniemen metroaseman pitkät liukuportaat remonttiin

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Hakaniemen metroaseman pohjoisen eli Toisen linjan / Porthaninkadun sisäänkäynnin pitkät liukuportaat peruskorjataan samanaikaisesti kesäkuusta alkaen. Tämän sisäänkäynnin kaikki kolme liukuporrasta ovat 7.6.2010 lähtien vuoden loppuun asti poissa käytöstä, ja matkustajia suositellaan käyttämään Ympyrätalon tai Hakaniemen torin puoleisia sisäänkäyntejä.

Pohjoisen sisäänkäynnin hissit sekä lippuhallissa sijaitseva kioski jäävät käyttöön myös remontin ajaksi. Kulku hisseille ja lippuhalliin on vain Porthaninkadun puoleisen sisäänkäynnin kautta.

Liukuportaat ovat olleet käytössä jo lähes 30 vuotta ja niiden uusiminen on osa laajempaa liukuportaiden peruskorjauskierrosta. Liukuportaat on tätä ennen uusittu jo Sörnäisissä ja Rautatientorin pitkien liukuportaiden kunnostus on kesken. Lisäksi liukuportaita on uusittu aseman laajemman peruskorjauksen yhteydessä Kontulassa, Mellunmäessä ja Itäkeskuksessa. Kaikkiaan Helsingin metroasemilla on 25 pitkää liukuporrasta, joista valtaosa on ollut käytössä metroaseman avaamisesta lähtien eli yli 25 vuotta.



Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös