• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Junat myöhästelevät pääradalla

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Junat myöhästelevät pääradalla

Rikkoutunut juna aiheuttaa 15-30 minuutin myöhästymisiä Helsingin ja Malmin välisellä rataosuudella. Häiriöiden arvioidaan kestävän ainakin aamupäivän ajan (tiistai 8.6.).



Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Olin tuossa S41:ssä, Pendo Ouluun klo 6:30 Helsingistä. Pääsimme 200 m Malmilta pohjoiseen, johon pysähdyimme, koska kulkusuunnassa etummaisen ohjausvaunun akkulaturista nousi savua. Pelastuslaitos kutsuttiin varmistamaan ettei laturi sytytä junaa. Vikaantunutta junaa ei saatu boottaamaan ja junassa valmistauduttiin siihen, että tuntia myöhemmin Ouluun lähtenyt IC ajetaan linjalla rinnalle ja siirrymme siihen. IC:hen oli ilmeisesti ehditty lisätä 2 vaunua, jotta siinä oli meille tilaa, koska kehotettiin menemään etummaisiin kahteen vaunuun jotka ovat tyhjät.

Pendo saatiin lopulta bootatuksi ja ajetuksi Malmille ruohottuneen ”pikajunalaiturin” viereen ja pääsimme siirtymään vähän helpommin junasta toiseen.

IC saapui Tampereelle noin 25 min. myöhässä omasta taulustaan ja Pendoasiakkaat noin 2 tuntia myöhässä omasta ajastamme. Olin matkalla Poriin, joten 8:12 porilainen oli jo Porissa kun tulin Tampereelle. Kun bussivuorojakaan ei ollut menossa, jouduin tyytymään taksikyytiin. Seurakseni sain japanilaisen arkkitehtiperheen.

Ihmettelen, miten Pendoa ei saatu ongelmitta bootatuksi kun yksi akkulaturi on kytketty irti. Konnarille ja kuljettajalle kiitokset asiallisesta, välittömästä ja laadukkaasta tiedottamisesta. Radiouutisissa kuulin selitettävän ”jarrujen kärähtämistä”, me tiesimme koko ajan mistä oli kyse ja miten tilannetta yritettiin selvittää. Mutta kun kuuntelin osastossa olevien soittoja tutuilleen ja sitä, miten selitykset jo siinä vaiheessa olivat muuttuneet, niin ei kai ole ihme, että radiossakin oli hölynpölyä.

Antero
 
Takaisin
Ylös