• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Juhannuksen liikenne

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Helsingin seudun liikenne juhannuksena

Helsingin seudun liikenteessä ajetaan juhannusaattona 25.6. lauantaiaikataulujen mukaan. Juhannuspäivänä liikenne käynnistyy noin klo 11 ja noudattaa sunnuntaiaikatauluja. Suomenlinnan lautta ja lähiliikenteen junat kuitenkin liikennöivät aamusta asti.

Seurasaaren bussi 24 ajaa juhannusaattona lisäliikennettä. Viimeinen lähtö Erottajalta on kello 1.10 ja Seurasaaresta kello 1.35.

Bussi 24 ajaa juhannusaattona noin kello 15 alkaen liikenteen loppuun saakka Seurasaareen poikkeusreittiä Paciuksenkatu - Meilahdentie - Tamminiementie - Seurasaaren päätepysäkki.

Aamuyölinjat 01N - 09N ja idän suunnan yölinjat 85N - 97N samoin kuin yölinjat 100N-710N ajavat perjantain ja lauantain sekä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Useilla seutulinjoilla sekä joillakin Espoon ja Vantaan linjoilla ajetaan juhannuspäivänä pidennettyä sunnuntailiikennettä, jolloin linjoilla on lisälähtöjä ennen klo 11:ta sekä normaalin sunnuntailiikenteen päätyttyä ennen yöliikenteen alkua.

Lisälähtöjen aikataulut (pdf, 29kB): Näytä liitetiedosto 817

HSL:n palvelupisteet ja liikenneneuvonta

HSL:n Rautatientorin palvelupiste suljetaan juhannusaaton aattona torstaina 24.6. klo 17. Itäkeskuksen piste on avoinna normaalisti klo 17.15. Molemmat palvelupisteet ovat kiinni juhannusaattona ja -päivänä.

Liikenneneuvonnasta, puh. 0100 - 111, saa juhannusaattona ja -päivänä henkilökohtaista neuvontaa klo 9 - 17.



Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös