• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Mellunmäen metroaseman läntinen sisäänkäynti avataan 19.7.

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Mellunmäen metroaseman läntisen eli bussiterminaalin puoleisen lippuhallin peruskorjaus on valmistumassa. Lippuhalli avataan jälleen matkustajien käyttöön maanantaina 19.7.

Remontissa aseman lännenpuoleinen lippuhalli rakennettiin käytännössä kokonaan uudelleen: tiloja laajennettiin, kaikki pinnat uusittiin, valaistusta parannettiin sekä aseman sisäänkäynnin paikka muutettiin rakennuksen päätyyn. Sisäänkäynti on nyt metrosillan alla eli aiempaan nähden suojaisemmassa paikassa. Myös lippuhallin kioski ja wc saivat uudet paikat; samassa yhteydessä peruskorjattiin myös tämän päädyn liukuportaat ja hissi asemalaiturin ja lippuhallin välillä.

Mellunmäen metroasema on ollut käytössä syksystä 1989 eli yli 20 vuotta. Mellunmäki on maailman pohjoisin metroasema. Läntiselle sisäänkäynnille on kiinnitetty remontin yhteydessä seinätaulu, johon on kirjattu tämä maailman metrobongareille tärkeä tieto.



Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös