• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Tilapäiset matkakortin päivityspisteet palvelevat opiskelijoita 2.8. alkaen

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Tilapäiset matkakortin päivityspisteet palvelevat opiskelijoita 2.8. alkaen

HSL avaa opiskelijoille tilapäisiä matkakortin päivityspisteitä oppilaitoksiin. Ensimmäinen tilapäinen päivityspiste aloittaa toimintansa maanantaina 2.8. Helsingin yliopistolla. Elokuun puolivälissä avataan Aalto-yliopiston päivityspiste Otaniemessä ja viimeisenä Metropolian päivityspiste Bulevardilla 24.8.

Väliaikaisessa päivityspisteessä opiskelija voi muuttaa tai päivittää asiakasryhmänsä henkilökohtaiselle matkakortilleen. Matkakorttinsa päivittämiseen opiskelija tarvitsee henkilöllisyystodistuksen (virallinen henkilökortti, passi tai kuvallinen Kela-kortti) ja SYLin, SAMOKin tai Sakki ry:n voimassaolevan, lukukausitarralla varustetun opiskelijakortin. Alennusoikeutta voi hakea myös HSL:n opiskelijalippuhakemuksella, johon tarvitaan oppilaitoksen leima.

Alennusoikeuden voi päivittää vain henkilökohtaiselle matkakortille, jonka voi ostaa HSL:n palvelupisteistä 5 euron korttimaksua vastaan. Opiskelijat saavat 50 prosentin alennuksen seudullisista sekä oman kunnan sisäisistä kausi- ja arvolipuista. Tilapäisissä päivityspisteissä ei myydä matkakortteja, mutta pankki- tai luottokortilla maksavat voivat ladata kautta tai arvoa matkakortilleen.

Päivityspisteiden aukioloajat:

Yliopisto 2.8.-3.9. klo 8.30-16, ke klo 17 saakka
Fabianinkatu 33, orkesterilämpiö

Aalto-yliopisto, Otaniemi 16.8.-3.9. klo 9-16
TKK:n harrastetila, Otakaari 13, ostoskeskuksen ylätasanteella

Metropolia ammattikorkeakoulu 23.8.-10.9. ma-ke 10.30-18, to-pe 8-15.30
Bulevardi 29 B

Lisätietoja: Liput ja hinnat



Lue uutinen HSL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös